Ovo programce je addon za Word 2010 koje prebacuje selektirana slova iz cirilice u latinicu i obratno.
Ono mi je radilo normalno svaki put kad sam instalirao ranije, medjutim sad na poslednju reinstalaciju sistema, a i instalaciju kod druga, ono nece da se pojavi medju addons u Wordu. Da li neko zna kako da se to cudo ukljuci ili gde ja pravim gresku?
misam siguran, ali mozda upali... kod starih preslovljavaca problem je bio u security-ju makroa. bezbednost se morala spuštati na low ( 2000, 2002 i 2007)
treba da imas i instalirano ovo`MICROSOFT VISUAL STUDIO TOOLS FOR THE MICROSOFT OFFICE SYSTEM (VERSION 4.0 RUNTIME)` sa microsoft sajta (vstor40_x86.exe) ili x64 u zavisnosti koji ti je windows, naravno posle ponovo instaliraj translit.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.