Predlozite neko programce koje ce na desktopu prikazivati u realnom vremenu temperaturu i vlaznost vazduha u odabranom mestu.Probao sam desetak programa i nijedan ne odgovara/ili nije besplatan ili je advare ili je deo nekog glomaznog paketa ili je sam komplikovan.Pozeljno da radi na xp ili 7.
Evo vec 2-3 dana imam mozilu, cisto onako isprobavam. Joj, ja ne znam ko moze ovo da koristi? Znaci hrom je jedno duplo brzi, da ne pominjem kako kod mozile neki sajtovi seckaju kada se skroluju, dok je kod hroma skrolovanje prijatnije...
:: Imas fin add on za fire fox, anywether, :: ako moze i tako a da nije desktop ::
Pa na 7-ci imas vec fabricki gadget, a na xp-u je problem, najjednostavnije je u nekom od browsera
:: :: Predlozite neko programce koje ce na desktopu prikazivati u realnom vremenu temperaturu i vlaznost vazduha u odabranom mestu.Probao sam desetak programa i nijedan ne odgovara/ili nije besplatan ili je advare ili je deo nekog glomaznog paketa ili je sam komplikovan.Pozeljno da radi na xp ili 7.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.