Treba mi dobar converter (moze free, moze i iz zaliva) za konevertovanje fajlova iz AutoCad-a u PDF
Probao sam par sa neta ali nijedan mi nije uradio posao kako treba :S
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
sve je to lepo, ali je malo preveliko (tako mi uradi samo 1/10 fajla), pogotovo sto mora sve lepo da se vidi. imam jednu semu neke mreze koja je uradjena u AC, i treba da prebacim u pdf da bismo na terenu mnogo brze otvarali i gledali semu (posto mi ne treba AC iz razloga jer necu menjati nista od te seme na terenu)
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
ako ti treba da konvertuje u pdf da bi iz pdf-a printovao, savrseno odradjuje posao. ako je za drugu svrhu, radi dobro ali moras malo vise da se iscimas oko podesavanja
E sad sat ce da bude u PDF fajlu sam stelujes, ako ti bas treba pregledno da bude nesto onda idi deo po deo, npr izdeli semu na 3 dela, i napravi 3 pdf fajla, i 1 pdf sa celom semom na kojoj pise imena 3 dela.
Mada nema potrebe svaki tablet ima zoom opciju, samo moras kad pravis PDF fajl da stavis da stampa u vecem formatu ne A4 vec npr. A0.Imaj u vidu da sto veci format to je fajl veci.
Hmm, kako misliš 1/10? Uz adekvatna podešavanja ne bi trebalo da imaš problema, odnosno kao i prilikom plotovanja crteža treba samo da podesiš na koji format će se crtež preneti.
:: sve je to lepo, ali je malo preveliko (tako mi uradi samo 1/10 fajla), pogotovo sto mora sve lepo da se vidi. :: imam jednu semu neke mreze koja je uradjena u AC, i treba da prebacim u pdf da bismo na terenu mnogo brze otvarali i gledali semu (posto mi ne treba AC iz razloga jer necu menjati nista od te seme na terenu :: :: You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me :: Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me :: Did you really think your little jokes were going to kill me :: I`m done with the winning cause i`ve already won. :: ::
Ja sam to radio iz Cad-a sa programcicem cute pdf koji je besplatan.Das crtez na stampu i kao stampac pronadjes cute pdf, das print on ti izbaci save as i kraj.Radio je bez ikakvih nedostataka na crtezu.
ICE ti je najbolje odgovorio, da sad ne lupim kako će to uraditi baš svi virtuelni štampači u PDF, većina hoće. Naime, ovaj deo sa veličinom stranice na koju se `štampa` je bitan, ako se stavi virtuelna veličina `papira` dovoljno velika da cela šema stane na nju, ILI, da se postavi opcija da SKALIRA tj, virtuelno `umanji` sliku-šemu da bi stala na npr. A4 ili slično, svejedno. Čak i kada se `umanji` na npr. A4, ta šema, kada se zumira, istog je kvaliteta kao i da si je u startu napravio 1:1. Baš zato i jeste portable digital format tako dobar i rasprostranjen. Ovo ne važi ako se digitalizuje jpegovana slika, važi samo za vektore kakve pravi cad, corel, adobe...
pa javim sta sam uradio, hvala na svim savetima... nije sto sam sa vama ali najbolji ste kada treba pomoc :P
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.