Delovalo mi je interesantno :) Rekao ajde da ga skinem kada ono pise `Comming soon`. medjutim kada sam pogledao kada je postavljen ovaj filmcic na youtubu videh 17.12 sto znaci da mozda je ovo nesto novo...
Mozda je ovo neki novi pocetak necega bas bi voleo da ovo zazivi, i mozda se napravi nesto kao igrica ili recimo mozda se napravi nesto slicno kao gluma u nekoj serijama koje mogu da idu onako kako neko zamisli ali opet spontano ili ko zna mozda ima vise primena...
Mozda ovo vec postoji nemojte da mi zamerite ali ja ovo prvi put vidim..
P.S
Ovo je kao open sourse sto je veoma dobra vest koliko sam razumeo onaj video :) Nadam se da ce ovo da zazivi i da se prikupe sredstva koja su potrebna...
Ideja je stara koliko i webcam chat. Secam se da je, pre 7-8...
20.12.2013. 00:31
status: user broj poruka: 11001
godina Internetom kruzila free verzija programa koji lik ``naratora`` pretvara u ``lik iz crtanog filma`` (to jest, ti sedis pred web kamerom a sagovornik prima tvoju ``stilizovanu`` pokretnu sliku, u ``realnom vremenu`` itd. Ovo bi bilo nesto kao unapredjeni oblik animacije...
Re: Ideja je stara koliko i webcam chat. Secam se da je, pre 7-8...
20.12.2013. 00:39
status: user broj poruka: 18472
To imaju sve novije Logitech kamerice tj od Pro 5000 pa na dalje..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: godina Internetom kruzila free verzija programa koji lik ``naratora`` pretvara u ``lik iz crtanog filma`` (to jest, ti sedis pred web kamerom a sagovornik prima tvoju ``stilizovanu`` pokretnu sliku, u ``realnom vremenu`` itd. Ovo bi bilo nesto kao unapredjeni oblik animacije.. :: ::
Aha, e pa, lepo - ja nesto bas i nisam imao posla sa lodzijem,
20.12.2013. 00:44
status: user broj poruka: 11001
poslednjih nekoliko godina. U stvari, cak i ova moja beda od prestidza ima neke kerefke tipa ispisivanje generickih poruka, smajlija i banera, ali ja to zaobilazim jer racunam da sve to guta bandwidth...
Kao što rekoše kolege iznad mene ovo nije nikakva nova ideja moja sestra ima ovu foru na nekoj skrnavoj genius kameri od 1000 din jedino što je kod ovih sa faceriga animacija sto puta kvalitetnija od drugih rešenja.
Koji ce ti moj kamera uopste. Boje da naprave soft koji simulira kameru i reaguje na mikrofon da animacija prati nesto. Sve u svemu igracka za malu decu.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.