`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
@MACHINE Seronjo jedan ! I posao koji ti se namjesti da zavrsis, zavrsis polovicno. Udri se tim cekicem i da odmah skratis muke ljudima da te ne zovu, pilicaru jedan !
@markopvict Ne, ali identican problem pod win8 se rijesava za 5 min, ali kad je isti problem pod Win8.1 nikako(desava se na odredjenim kombinacijama hardvera, nakon nadogradnje Internet Explorera. tj zakrpa). Klonirao particije i napravio doticni problem na jednom RAID nizu i nikako pod win8.1 ne mogu da dodjem do jednostavnog rijesenja. Za razrijesenje rucno mi treba skoro sat i po vremena, dok sa MS alatom nece nikako da proradi.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Nisi u pravu! Nisam bas skroz ja kriv sto nisam uspeo da OC-ujem Wekerson procesor na 4GHZ jer ste meni dali verziju sa prvobitnim steppingom koji je imao nizu overclock marginu i uspeo sam samo 3.5 da dostignem. I sad kao vi ste bolji OCeri jer ste me zeznuli zbog revizije
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: @MACHIN :: Seronjo jedan :: I posao koji ti se namjesti da zavrsis, zavrsis polovicno. Udri se tim cekicem i da odmah skratis muke ljudima da te ne zovu, pilicaru jedan :: :: @markopvic :: Ne, ali identican problem pod win8 se rijesava za 5 min, ali kad je isti problem pod Win8.1 nikako(desava se na odredjenim kombinacijama hardvera, nakon nadogradnje Internet Explorera. tj zakrpa). Klonirao particije i napravio doticni problem na jednom RAID nizu i nikako pod win8.1 ne mogu da dodjem do jednostavnog rijesenja :: Za razrijesenje rucno mi treba skoro sat i po vremena, dok sa MS alatom nece nikako da proradi :: :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.