sve jedno se gubi pola sekunde, dok se izrenderuje pdf
Čemu sve ovo igranje: zamislite da dnevno treba da se pregleda nekih 50-tak časopisa vezano za IT tehnologiju i nema čovek vremena da baš svaki čita od korica do korica. Stoga časopisi se uglavnom prelistavaju gledajući podnaslove, gde kada iskoči nešto što vam privlači pažnju treba zoom-irati da bi se moglo čitati.
Neko voli ručno da radi stvari, ja lično to smatram `primitivnim` i gde god je moguće izbaciti tastaturu to i činim. Jeste linux je majka kuckanja, ali ono što ga čini podjednako moćnim je i mogućnost da se sve uzročno posledične veze mogu ispisati u jedan ili nekoliko fajlova i da se sve odigra `bukvalno` jednim klikom miša.
@markopvict
Wine je lepa stvar, treba ga samo `negovati` na pravi način. Skoro sve GOG igrice rade pod njim sasvim ok, ko baš nije opsednut `najnovijim` naslovima. Mada to je sve sporedna priča. Stabilnost pre svega i virus free okruženje je razlog potpunog prelaska na linux. A koga vuče nostalgija, tu je uvek virtualbox, jer windows i ne zaslužuje da bude `free`, već zatvoren u `kafez` sa `bičem` u ruci :)...
:: Ako se zumiranje radi sa ctrl + scroll zar nije lakse da pritisnes ctrl dok skrolujes? Na to gubis pola sekunde plafon.
hoćeš da kažeš da nisi igrao Amneziju? Wow! Zavidim ti! Kako bih ja voleo da sad prvi put pokrenem tu igru! Nema pucanja i klanja (osim kad kolju tebe), samo razmišljanje, bežanija, strah i grozna ljudska priroda!
Većina igrica me drži 30min., sem možda te `amnezije`. Čim igrica postane predvidljiva i protivnici ili kraljice treba 30puta da te ubiju, kako bi nekim algoritmom verovatnoće na 31-putu te pustilo da je pređeš mi vređaju inteligenciju... Stoga sam pre za neki programski jezik ili dobar časopis. Kud i kamo je unosnije i `manje predvidljivo`.
P.S.
U taj segment ne spadaju `adrenalinske igrice`. Primena 1-2 puta godišnje, čisto da ne ispadnem iz forme :)...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.