je da vas tv (nije bitna godina proizvodnje, marka i tip) bacite kroz prozor. Spijuniraju vas i satelitski i preko obicne/kablovske antene, ovaj DVB-T /T2 ili C/ C2 je samo ime za spijunski program. Mislite da ne mogu da vas spijuniraju jer nema kameru? Jeste li sigurni? Proverite da ceo vas tv nije jedna velika kamera, prate vas preko daljinca, sta god otkucate na daljincu automatski se salje. Mislite da to sto nema slova na daljincu znaci da ne mogu da otkriju puno o vama? Varate se, dokazano je da ono sto gledate na tv-u i kucate na daljinskom govori puno o vama: Vasa godina rodjenja, bracni status, gde radite i koliko zaradjujete, itd.
Donekle ima istine u ovome sto operater kaze, ali svi vec znamo da nas kontrolisu preko mnogo boljih stvari, mislim da nam je ovo za tv (sem ukoliko nemate kameru) smesno... Mada bih i ja popizdeo da mi neko stalno pusta neke degenske reklame zato sto misli da ja to hocu da kupim...
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Ako imas Sony-jev tv, sta ako te neka Japanka spijunira pa pomisli svasta? :D
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
`...Prošle nedelje, IT konsultant Džejson Hantli iz naselja blizu Hala, otkrio je napravu koja se nalazila u njegovom televizoru...`
Pronašao napravu?!? A u njoj mali vanzemaljac koji radi za koreance i šalje podatke bežičnim FTL linkom... Da su ovo dodali, pa da dezinformacija bude potpuna.
Ko god je pročitao originalne vesti, od pre nekoliko dana,
zna da se slanje podataka odnosi na jedan ili više modela smart TV uređaja pomenute kompanije, a vlasnik dotičnog modela, koji je i pokrenuo priču, je pratio mrežni saobraćaj od TV-a. Otkrio je da se podaci o programima koje gleda šalju preko interneta (iako je tu opciju isključio), kao i nazivi fajlova koje je gledao preko USB uređaja, koliko se sećam. Kažu izbaciće novi firmware, koji to ispravlja i izvinjavaju se :)
mosad, cia, fsb, bnd, kgb, talibani, severna koreja i teheran!
27.11.2013. 03:41
status: user broj poruka: 1368
Kako ih bre sve zajedno nije sramota da me gledaju dok šiljim na slike svoje bake iz mlađih dana? Pu mamu vam liberalno kapitalističku lihvarsku bankstersku! A vi kako te? Nego kad smo već na temi, jel istina da me u svakom trenutku vide kroz prednju kameru na mobilnom fonu? Da nalepim crnu izolirku preko? Greota da gledaju koliko sam ružan xD
Kao sto je rekao Jovan, Alu folija na glavu i na telefon, potpuno obmotaj telefon... :D
Ma to spijuniranje je samo u svrhu reklama i nista vise. Buducnost ce nam, bukvalno, sva biti u reklamama. Vec vidjeno u sijaset SF filmova. _____________________________ http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jpg
A ja teslacim li teslacim zenu pred tv-om. Jos pojacamo, da deca ne cuju :):):)
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.