Nema ga ni u cpu-z Radi komp ok, nego sam planirao da prebacim ovu memoriju u intel masinu, pa rekoh daj da probam kako ce da radi kad joj spustim sa sertifikovanih 1,65v na 1,5v, racunam intelu ce to vise da prija, i prebacio u biosu, radi sve ok samo nema podatka o naponu u windowsu pa me to zacudilo, dal je uopste promenio (nije bilo podataka ni pre spustanja).
Imam istu plocu, ni kod mene ne vidi pomenutu voltazu u nijednom programu, ali kako stavis u biosu tako ce i raditi, samo provrti neki mem test da vidis jel tako stabilno da posle ne brines.
kad spustas voltazu u vise od 90% slucajeva postane nestabilna masina, ja sam imao problema kada sam uzeo ovu memoriju, ploca je stavila default na 1.5v a memoriji treba 1.6v otprilike, isto tako ako smanjujes voltazu mora da se povecaju tajminzi.....proveri kako ce da radi sa smanjenom voltazom, ako krene nestabilnost(BSOD) povecaj voltazu pa opet proveri.....
Poslusao sam vas, odvrteo testove, Prime95 Blend i Memtest86+ po sat ipo i proslo bez greske. Videcu jos za tog intela da li da ga drzim na default od 1,65 ili da spustam. Koliko sam procitao, misljenja su podeljena da li 1,65V steti procesoru ili mora 1,5V. Hvala svima koji su se javili da pomognu i hteo bih da pohvalim forum pcberze, posebno njegove redovne clanove za nesebicno deljenje znanja i iskustva!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.