pre sam na mozili imao instaliran adb plus koji sam instalirao samo jednom i radio je svoj posao..kako mi je klinac sjebao mozilu i kako sam je opet instalirao ja opet instaliram adb plus ali on svaki put kad izadjem sa neta ili ugasim komp-NESTANE! pa onda moram opet isto svaki put kad upalim komp! odem na http://goo.gl/0RrQ9 uradim add to firefox,downloaduje se,install...i to je to-onda kad ugasim komp pa upalim opet njega nema i opet iskacu one dosadne treptalice!!!! NIJE MI JASNO-ZNA LI KO STA DA RADIM PO TOM PITANJU!!! TNX CORE 2 DUO E8400(oc 3.8ghz hyper212+) ASUS p5k-e KINGSTON 2x2gb1066mhz WD 500gb WD 320gb SAPPHIRE 6870(oc 950/1150) CHIEFTEC gps 550 ab-a CHIEFTEC bx01b-b-b SAMSUNG 2233bw
Help>Troubleshooting Information>Restart Firefox.. Vratis mozillu na fabricka podesavanja, a prije toga ako imas Bookmarks ides Bookmarks>Show All Bookmarks>Import and Backap.. Snimis to restartujes mozillu opet ides na bookmarks restore bookmarks i to je to.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.