Nisi bas najbolje pojasnio sta se desava ili ja nisam siguran da razumem. Kad monitor ode u `off`, SetPoint ti zakuca CPU na 100%?
Daj jos malo detalja... Koja verzija SetPoint-a? Koji Windows? Koje periferije i da li se isto desava kada su iskjlucene (fizicki, ne na `off` dugme)? Koji CPU?
imao sam isti problem sa najnovijim SetPointom, trazio po netu i ispade da je jedino resenje downgrade na stariji driver, koristim 6.32 64-bit bez ovog i par drugih problema koje sam imao sa novijim verzijama
:: imao sam isti problem sa najnovijim SetPointom, trazio po netu i ispade da je jedino resenje downgrade na stariji driver, koristim 6.32 64-bit bez ovog i par drugih problema koje sam imao sa novijim verzijam :: :: ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/setpoint632_x64.ex :: :: Koristim MX 620 i nisam nista izgubio na funkcionalnosti, stavise sam i dobio zbog manje bagova
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.