Sluzi da bi se napravili bitovi za pesme..tima rap isl. ..Vec sam nasao program Frooty Loops za koj kazu da je ok tako da nema potrebe za daljom potragom..pozz
probaj Qbase, nadji reason 2, 3.Ovaj prvi ti je profi a ni reason nije za bacanje.Fruti loops je jos i najbanalniji.Za gore navedene programe oma da ti kazem trebace ti mnogo vremena da ih skontas i napravis nesto konkretno na njima.Moj buraz se cima sa time vec cetiri godine i posle dve je tek napravio nesto da moz da kazes da lici na ovu danasnju elektronsku muziku.Sad je stigao i do MTV-a.Ja sam digo ruke od toga kad sam shvatio da pored toga za neku ozbiljniju produkciju treba i dodatna oprema(monitori zvucna, sint. itd. a sta ti ja znam...
Probaj `Acoustica Beatcraft` i bićeš prezadovoljan. Mali (oko 8MB), moćan i ne prviše komplikovan. Kao što mu ime kaže, stvoren isključivo za ritam! Živ bio!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.