MA nije njesra iPHONE ne preteruj da radi lepo radi, da je kvalitetan jeste. Ali je precenjen,. Ja u ni u bunilu ne bih za ekran od 4` stro je odavno prevazidjena velicina dao tolike pare. Android zna da zabaguhje I na najacim masinama, ja nemam iskustva losa sandroidom koristim HTC ONE X i radi sve perfektno. WP 8 je takodje odlican siste, telefoni lete na njemu. Apple je preskup a ne nudi ono sto treba za te pare. :: Dal mozes da pomognes a da ne trolujes? Ko zna sta koristi. :: Ti kupi kršten android i probaj pa ces da vidis kakvo je njesra iphone :: :: On topic, skini thumb ili swift keyboard. Ja na note 2 koristim fabričku i vrhunska je. Samo si mogao da napises koji imas mob :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: Da ti nesto ne baguje na Androidu... :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: ::
Trenutno koristim ZTE Blade III juce stigao nov..A pre toga sam koristio LG i isto nisam ni za njega da nadjem neku normalnu pa sam koristio qwerty fabricku...Al me qwerty nervira!A ovde ne znam da promenim na PHONE ako uopste i moze...
Tesko prijatelju ... android ti je kao Chrom sto update-a i opet nista... Evo od februara do sad sam imao 5 update za Samsung S3 i jos uvek mu treba vecnost da pokrene contacts... Jbt 3GS to radio ko kad trepnem... Snoopy ja sam koristio Iphone 3GS i ovo nema smisla stvarno... dao sam 400 eura za flagship tadasnji.. bolje da sam dodao jos 50 eura i uzeo 4s ...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Da ti nesto ne baguje na Androidu... :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
MOZE!!! Napisao sam ti u proslom postu. Odes u language & input, pa u settings te izabrane tastature, zatim pise Input language and type udjes tu i imas jezike i u njima imas da li hoces QWERTY(Z) ili Phone
:: Trenutno koristim ZTE Blade III juce stigao nov..A pre toga sam koristio LG i isto nisam ni za njega da nadjem neku normalnu pa sam koristio qwerty fabricku...Al me qwerty nervira!A ovde ne znam da promenim na PHONE ako uopste i moze.. :: :: ::
Sta se brecas, ko da sam te u oko ubo. Dao sam mu najpametniji moguci savet i cinjenicno stanje. Nigde nisam pomeuo Apple, dakle ne bavi se mojim `trolovanjem`, vec se pozabavi neosnoanim pljuvanjem. Da lek za lag postoji, resio bih ga na zeninom S3 mini. Idi popij nesto pa na pavkanje...
Vic za kraj: Beograd 2019. Pita deda unuka. `Dete de ces sa tim vratima?` `Deda, nisu to vrata, to je novi Samsung Galaxy S54!!!`
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Ja nju koristim vec neko vreme, zaista odlicna, ima super podrsku i za nas jezik, samo treba da se aktivira u opcijama, pa tako dobijas fantastican recnik u isto vreme. Posle izvesnog vremena tastatura se pohrani sa gomilom reci koje redovno koristis dok pises pa ti daje predloge non stop dok pises i samim tim ti olaksava i ubrzava kucanje. Odlicna je.
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Sta se brecas, ko da sam te u oko ubo. Dao sam mu najpametniji moguci savet i cinjenicno stanje. Nigde nisam pomeuo Apple, dakle ne bavi se mojim `trolovanjem`, vec se pozabavi neosnoanim pljuvanjem. Da lek za lag postoji, resio bih ga na zeninom S3 mini :: Idi popij nesto pa na pavkanje.. :: :: Vic za kraj :: Beograd 2019 :: Pita deda unuka :: `Dete de ces sa tim vratima? :: `Deda, nisu to vrata, to je novi Samsung Galaxy S54!!! :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Ne brecam se nego kazem da ne spamujes coveku temu ako neces da mu pomogneš. A vic ti je vrhunski.
@dejzan- pa i 3310 instant otvara kontakte :D Ubacis xposed app settings i stikliras da su ti kotakti uvek u memoriji i pali se instant jer vise ne gasi nakon prvog pokretanja. Pitaj ako ne znas, da se ne cimas dzabe :) Kod androida imas opciju ako nesto ne radi kako očekuješ dok kod iPhone-a to ti je što ti je, nema mnogo prostora da se ubacuju modovi. Od kada je krenuo Windows Phone 7, ne može vise da se kaze da je iP najbrži jer wpOS radi kao sat i extra brzo.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Sta se brecas, ko da sam te u oko ubo. Dao sam mu najpametniji moguci savet i cinjenicno stanje. Nigde nisam pomeuo Apple, dakle ne bavi se mojim `trolovanjem`, vec se pozabavi neosnoanim pljuvanjem. Da lek za lag postoji, resio bih ga na zeninom S3 mini :: Idi popij nesto pa na pavkanje.. :: :: Vic za kraj :: Beograd 2019 :: Pita deda unuka :: `Dete de ces sa tim vratima? :: `Deda, nisu to vrata, to je novi Samsung Galaxy S54!!! :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Pita VMARC svoga sina: zar u skoli ne postoji tabla, pa ti moras da je kupis? Ama, cale, nije to tabla, to je najnoviji model tvog omljenog sklapaca telefona...
:: Pita VMARC svoga sina: zar u skoli ne postoji tabla, pa ti moras da je kupis :: Ama, cale, nije to tabla, to je najnoviji model tvog omljenog sklapaca telefona.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.