To sto pricas je nemoguce,osim,ako filmnije bio iskesiran u memoriji, ali opet je ogranicen na max. upis od 120 Mb/s. Sorry. Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Covece to znaci da taj SW gazi sve fizicke mogucnosti uradjaja koje se koriste i tera ih da rade u modu koji fizicki nije moguc...
Pre nego sto ovako nesto napises prvo se raspitaj... uzmi neki program za testiranje brzine samog uredjaja recimo HDD tune i vidi koje su mogucnosti uredjaja...
To sto si ti video DVE sekunde je zato sto je SW pustio kopiranje u pozadini a ti kao imas utisak da je sve trenutno... to se desava i kad kopiras iz samog Windowsa...
Bem ti klesta svasta ce covek procitati u poslednje vreme...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: sa particije na particiju sata2 hard, 700mb film, 2s, neverovatno, ali istinit :: ::
sata 2 hard diskovi u porseku kopiraju oko 80mb/s, probao sam nekoliko filomova sa prebacivanjem, na različite particije isti hard disk i brzine kopiranja su fizički nemoguće.
Da li dati program nastavlja da radi u pozadini pošto gui interface nestane, ne znam. Sve što kažem probajte za sebe i uverite se da li su tvrdnje tačne ili ne...
zasto svi kad benchmarkujete koristite filmove ? to su veliki fajlovi kod kojih je vrlo lako postizanje max brzine ... probajte sa gomilom sitnih fajlova :)
recimo TC je kopirao 160gb (2,7 miliona fajlova) za 2h ... teracopy i ultra su to oduvali za 30min
:: sata 2 hard diskovi u porseku kopiraju oko 80mb/s, probao sam nekoliko filomova sa prebacivanjem, na različite particije isti hard disk i brzine kopiranja su fizički nemoguće :: :: Da li dati program nastavlja da radi u pozadini pošto gui interface nestane, ne znam. Sve što kažem probajte za sebe i uverite se da li su tvrdnje tačne ili ne...
Ili tako, moguće je da postoji neko keširanje, jer iz cold starta sitema izgleda da kopira u granicama fiziče mogućnosti. Ali pošto odradi kopiranje, na svaku drugu particiju ( različitu od prve ) kopiranje je bukvalno 2s.
Dugo sam koristio terracopy, ali ovo novo čudo bih rekao da kida i njega. Ne bi ga džabe Rusi hvalili po svim njihovim časopisima...
Probao sa par velikih fajlova, dodje do 99% i onda zamre, ceka se dosta, tako da nije nesto brzi (probao sa harda na externi, i sa particije na particiju). Moguce da je brzi sa harda na hard (interni). Medjutim, ima neki proces koji totalno unisti performanse u igrama, bar kod NV drivera, cak mi je kod deinstalacije programa pukao video driver ???
You have normal version on the site or buy your Ultimate version. If use the CPU at 100%, it`s nvidia bug.
Valjda je nvidia bug neki u pitanju
:: Probao sa par velikih fajlova, dodje do 99% i onda zamre, ceka se dosta, tako da nije nesto brzi (probao sa harda na externi, i sa particije na particiju). Moguce da je brzi sa harda na hard (interni) :: Medjutim, ima neki proces koji totalno unisti performanse u igrama, bar kod NV drivera, cak mi je kod deinstalacije programa pukao video driver ?? :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.