Uvek treba podržati lokalne developere, što sam i uradio sa gore navedenim programom, za ostale koji nisu voljni da plate 2000+ din. feel free to share with everyone.
Ako se neko igrao sa sličnim softverima, koje ljudima mogu itekako olakšati život, ne uzdržavajte se i budite voljni da delite...
7zip samoraspakujuca arhiva, ako sumnjaš da je virus ti onda nemoj da skidaš
:: Gde se kuca pasvord ako ga skida u exe formatu? Da nije neki spam/virus? Izvini, ali nisam te vidjao ovde pa ne bih da kliktjem na svast :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: ::
koji ce ti tuki recnik kad imas online sve snupi sa 300 x boljom bazom
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Logitech Z5500 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
MacBook Air 13.3
:: Gde se kuca pasvord ako ga skida u exe formatu? Da nije neki spam/virus? Izvini, ali nisam te vidjao ovde pa ne bih da kliktjem na svast :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: ::
i problemi su rešeni, ali ovo je za `offline` korisnike, a njih bih rekao da je znatno više od online ( bar u Srbiji )
:: koji ce ti tuki recnik kad imas online sve snupi sa 300 x boljom bazom :: :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 16gb Ripler 1600 cl :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 :: Xonar D2 + Logitech Z550 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: LG 277L-BN :: :: MacBook Air 13. :: :: :: Gde se kuca pasvord ako ga skida u exe formatu? Da nije neki spam/virus? Izvini, ali nisam te vidjao ovde pa ne bih da kliktjem na svast :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: ::
Original ima zaštitu, ovaj je klot portabilan i testiran na WindowsXP i Windows7 varijanti.
Ako neko uspe da ga nekako potera pod Wine-om na Linuxu neka podeli znanje, po mom istraživanju wine ne podržava ntcreateprocess pa zato neće da rade virtualizovane aplikacije kako treba...
:: :: Cekaj, ti si platio original 2.000 din, a onda si ga okacio na file server :: ::
Hvala, program je najbolji u microassist modu, odradiš bilo gde copy, a on ti lepo doskoči gde ti se nalazi miš i odradi paste, mrdneš mišem i on se vrati na ustaljeno mesto, a kako sam ja hedonista po prirodi, bolji mi rečnik ne treba...
:: Ma bezveze sam hteo da vidim kako izgleda :: :: @hecate- strashno si ljubazan. To mora da su te tvoji kao malog tako tretirali: ``Ako ti se ne svidja, ti ostani gladan`` :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: koji ce ti tuki recnik kad imas online sve snupi sa 300 x boljom bazom :: :: :: ::
Ne znam koliko si upoznat sa terminom virtualizovanje aplikacija, `source code` nisam ni takao, što znači nikakvo krekovanje.
Moj jedini greh je što sam napravio autentičan original, koji može da se duplira i koristi bez limitacija koliko ti je volja. Neki bi to shvatili kako krekovanje, možda...
:: :: Znaci, ti si platio original 2.000 din, krekovao ga, i onda ga okacio na file server?
Okreni, obrni, omogucio si neograniceno i neovlasceno koriscenje zasticenog programa, protiv saglasnosti autora programa. Neki bi to shvatili kao pirateriju, mozda...
Razumem da se igramo sa stvarima koje dolaze iz dela sveta koji i ne oseti sta se ovde desava, a i bogat je jer je opljackao ostatak sveta ukljucujuci i nas pa treba malo i vratiti.
Ali ovo uraditi nekom domacem jadniku koji je mozda sve svoje vreme i kapital ulozio u ovo, i uopste, rasturati tako retku pojavu kao sto je domaci softver, za to ne znam sta da ti kazem.
Gore sam konstatovao, da ko ima neka plati, što sam ja lično i uradio. Program nije bilo moguće instalirati na Windows 7 x64 sistemu iz razloga nekompatibilnosti sa sistemom, što je GLAVNI RAZLOG svog ovog igranja.
A ta priča o tome da svoje treba držati na dlanu a sve ostale gaziti zato što su `bogatiji` od nas je malo licemerna. Koliko ljudi u Srbiji ima nelegalan Windows da počnemo od toga.
Neka se svako upravlja svojim moralnim kompasom. Moj nalaže OPEN SOURCE za sve, tako da dokle god bude bilo zabrana biće i ljuidi voljnih da ih zaobiđu...
:: :: Okreni, obrni, omogucio si neograniceno i neovlasceno koriscenje zasticenog programa, protiv saglasnosti autora programa. Neki bi to shvatili kao pirateriju, mozda.. :: :: Razumem da se igramo sa stvarima koje dolaze iz dela sveta koji i ne oseti sta se ovde desava, a i bogat je jer je opljackao ostatak sveta ukljucujuci i nas pa treba malo i vratiti :: :: Ali ovo uraditi nekom domacem jadniku koji je mozda sve svoje vreme i kapital ulozio u ovo, i uopste, rasturati tako retku pojavu kao sto je domaci softver, za to ne znam sta da ti kazem :: :: ::
Jes, sad ce da plati kad moze da ima besplatno. Na sajtu NIJE ni naveden W7 kao platforma za program, tako da tu nema nikakve obmane. Windows je srpski program? Tvoj moralni kompas nek se okrece ka TVOM programu, ako ga napravis, a ne ka tudjem. Malo su ti pomesana magnetna polja.
Rado bi se upustio u dublju diskusiju, ali bilo bi suvišno. Ovo nije prvo pojavljivanje datog programa na Internetu bilo ga je i na RapidSerbiji, tako da zaslugu ko je prvi probio led, pripiši nekom drugome.
Jeste prva lakša varijanta instaliranja, ako je ima uopšte. Sad tu se nameće pitanje da li sam uopšte i platio za dati program. Moraćeš da mi veruješ na reč, da jesam...
:: :: Jes, sad ce da plati kad moze da ima besplatno :: Na sajtu nije ni naveden W7 kao platforma za program, tako da tu nema nikakve obmane :: Windows je srpski program :: Tvoj moralni kompas nek se okrece ka TVOM programu, ako ga napravis, a ne ka tudjem :: :: ::
Pusti RapidSrbija, oni nemaju kompas uopste, a kamoli moralni.
Razumem ja tvoj ponos sto si uspeo da proradi na sedmici, i cenim tvoje umece. Ali trebas da stupis u kontakt sa autorom programa i da ga pitas da li je za neku saradnju, a ne da trijumfalno kacis program na opste raspolaganje. Proglasavam tudji program open source-om. Legendarno.
Evo, verovacu da si platio, i to je lepo, samo ne znam kolika je uteha za autora.
Moje znanje kad su računari u pitanju je `limitirano`, to da radimo na projektu zajedno je puka fantazija.
Ovo šta sam ja uradio može da odradi svako ko se malo igrao sa viruelnim okruženjima, tako da nivo znanja potreban je smešan i čisto je stvar probanja i malo surfovanja googlom.
Ja sam stari korisnik datog programa i podržavam autora još od verzije contact98, ali me je uvek nerviralo to što sam morao da se igram sa `inicijalnom` disketom da bih dati program instalirao. Neko je to uspešno zaobišao i postovao na net-u, a ja samo još malo nadogradio. I to je to...
Link je uploadovan sa free nalogom, tako da ga ja ne mogu obrisati. Ako neko prijavi kao copyrighted meterial na web hoster serveru biće ugašen. Ja dalje neću uploadovati, što ne garantujem i za druge...
Ne da radite na projektu, nego da mu kazes sta znas. Mozda on ne zna kako to da uradi, kad vec nije do sada, pa bi ti platio. Tako bi obojica imali koristi, i niko ne bi bio ostecen.
I kako ne moze da se obrise kad se dobija link i sa free nalogom? Evo ja sad probao sa nekom slikom i moze. Nisam morao cak ni da se ulogujem.
Da slucajno autor nije Antivari - Vlada Stefanovic???
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 4870 1Gb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus
Ne ne dečko, nećemo sada da se imenujemo, ako krenemo tim putem biću primoran da postujem na thepirtaebay-u ili warez-bb-u i postanem internacionalan. Koliko ljudi realno gleda ovaj forum ? Tako da je opet šteta mala i relativno lokalizovana...
:: Da slucajno autor nije Antivari - Vlada Stefanovic?? :: :: :: AMD Phenom II X4 955 BE :: Gigabyte GA-880GA UD3H :: EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 :: Gainward ATI HD 4870 1Gb :: WD Caviar 640GB blue :: Cooler Master Hyper 212 Plus :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.