Koristim Wheater Eye ali poneki put zna da se ubaguje troši poprilično dosta memorije za jedan malecni program (od 50 do zapanjujućih 80 megabajta)
Ima li nešto što će da mi pokazuje koja je trenutna temperatura i vremensku prognozu u narednih 7 dana. Takođe da troši što manje jer sam krenuo u spremanje sistema pa hoću sve to malo da dotegnem.
online metoda ti je najbolja, programi nemaju smisla jer stalno moraju da se update-uju, dok si na internetu to ti ne treba, plus ne trosi ti resurse sem stranice.
:: Koristim Wheater Eye ali poneki put zna da se ubaguje troši poprilično dosta memorije za jedan malecni program (od 50 do zapanjujućih 80 megabajta :: :: Ima li nešto što će da mi pokazuje koja je trenutna temperatura i vremensku prognozu u narednih 7 dana. Takođe da troši što manje jer sam krenuo u spremanje sistema pa hoću sve to malo da dotegnem :: :: Kako Electronic Arts pravi igr :: :: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ
Da se vratimo na temu, evo kako ti izgleda kad otvoris programcic a mozes da podesavas kad sta i gde hoces da vidis, inace naravno podesis za Srbiju i Beograd ili sta vec.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.