A da kupis neki program, mogu da razumem kada ljudi skinu seriju ili film da odgledaju kuci, ali ne razumem vas koji program koristite u profi svrhe i hocete za dz. Kako bi se ti osecao da ljudi ulaze u taj magacin i uzimaju sta im treba za dz.
Ja sam nesto kao pretpostavio da mozda ima i free programa koji to rade, i da ce neko da se javi sa predlogom, a ako ima i neki sa lekom nije na odmet.
A kradja je kradja bez obzira u kakve se svrhe koristi ?
Edit: Samo da dodam to je za dobrog drugara, kome je gazda osim svih mogucih duznosti u firmi, uvalio i magacin da popisuje a za program mora sam da se snalazi.
mozes da probas da napravis u Accesu malu bazu podataka sa upitima, uglavno se napravi za jedno popodne zavisi od broja artikla, ili probaj preko google da nadjes neku vec napravljenu.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.