Zato sto ti ne odradi load do kraja.. Ili ti gusi nesto net ili imas problem sa flash playerom a ume i sam browser da zeza..
Meho Puzic i poruke za muvanje koce celu stvar :D
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
SkyFire: negusi nista net,reinstalirao sam flash,izgleda da je browser :( ,ali cudno je sto je selektivan nesto oce da ucita do kraja a neke strane nece :/
Nediraj mi Puzica :P , a muvanje ostavi profesionalcima .)
:: Niststa neskida : :: :: SkyFire: negusi nista net,reinstalirao sam flash,izgleda da je browser :( ,ali cudno je sto je selektivan nesto oce da ucita do kraja a neke strane nece : :: :: Nediraj mi Puzica :P , a muvanje ostavi profesionalcima . :: :: :: :: ::
Sve jedno mozda imas nesto u startup-u sto radi u pozadini.. Precesljaj malo i antivirusom sistem..Probaj sa drugim browserom a kad tako pocne sve da brlja ja sam rad da roknem nov win i sta god da je drndalo vise nece :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.