Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Mozila-gpu problem.
STRANA 1 OD 1
Simon72 Mozila-gpu problem. 07.07.2013. 07:14 T53741

status: user
broj poruka: 2799
Koristim mozilu firefox.
Od pre nekolko meseca pocelo je da se dešava da se komjuter ukoci na petnaestek sekundu a onda je poceo i da se restartuje.Par puta sam uhvatio da su drajveri pukli prilikom korictenja mozile.Sad se retko restartuje ali se to dešava skoro odmah prilikom pokretanja odnosno vec u prvom minutu.
Simtomu su sad sledeci.Grafika ostane za gpu u 3d režimu a memorija ostane u 2d režimu pri naponu koji je isto za 3d i sve veoma sporo ide.Pomaže jdino restart.
Sve sam što sam znao pokušao i na kraju sam odustao.
Prešo sam na chrome i tu nemam ama baš nikakvih problema.
Zadnje je da sam ostavio mozilu bez ikakvih dodataka i ponovo se isto dešava.
Dal neko ima pojma šta je u pitanju.
Sistem nije radjen pošto na ovom komjuteri imam neki softever koji zahteva nemogucu misiju da to sve ponovo namestim jer više za to nemam živaca.Znaci prešo sam na chrome sve radi kako treba ali me zanima dal neko ima predstavu šta je u pitanju.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
solaja777 mozila-nemam problem 07.07.2013. 10:33 #503035

broj poruka: 3277
http://www.dodaj.rs/f/25/yJ/19a92JSr/2222.jpg

samo pri prvom pokretanju mozile gpu+mem ode maximim ...

probaj da resetujesh mozzilu:
menu->Help->Troubleshooting Information->reset firefox

pogledaj/iscitaj:
https://support.mozilla.org/en-US/questions/922995

Simon72 ... 07.07.2013. 16:46 #503168

broj poruka: 2799
Pokušao sam apsolutno sve što sam umeo a sa googlanjem nisam baš imao nekih uspeha jer nisam ni znao šta tacno da googlam.
Iskljucivao sam hardversko ubrzanje i isto resetovao podešenja deinstalirao i brisao sve registre i sve ostatke i instalirao svežu mozilu.Isto.To hardversko ubrzanje na chromu radi i ne pravi mi problem.Kad se to desi a ako se ne restartuje ili ukoci komp ostane na tim vrednostima bilo šta da radim i komjuter je neupotrebljiv.Pomišljao sam da je do grafike ali nije jer se i sa drugim nvidiiinim dešava isto dok se sa amd ne dešava ili je taj ptroblem drugaciji.
Mislio sam da se neko nije susretao sa ovakvim problemom a lek je reinstalacija sistema al to ne mogu.Sistem je star 4 godine.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs