E kad se samo setim, inace F1 pratim od 88 i vremena kada nije bilo kompjutera u formuli to su bile trke, koliko puta je veliki Sena ostao bez goriva, al sta ces kad nema bolje dobro je i ovo danas!!! :-)
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.9+CoolerMaster Hyper 212Plus Dual Fan DDR3 GeilGU 2x2GB+KingstonT1 2x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black+Chieftec APS850C
Ja sam do sada gledao na Sport Klubu (obicnom) da kazem kec, sad videh na programu da ce pustati snimak trke u 21:30, nisam znao da je nece biti, nadam se da je to samo ovaj put zbog vimbldona!!
Ovo što rade je bezobrazluk neinteresuje celu srbiju samo pišljivi tenis ovo je stvarno sramota da na sva 3 sk kanala nema direktnog prenosa trke.Da ne poveruješ da od 67 kanala niko drugi neprenosi F1.
Ja sam preko pomenutog sajta cesto gledao fudbal,bilo je bez seckanja,slika je uglavnom odlicnog kvaliteta. ___________________________________ ERIN GO BRAGH
Na SportKlub 3 je? A ja jos listam kako nema na SportKlub HD itd.. a sad videh od vas da je SportKlub 3. Sreca pa placam ceo sportski paket pa cu moci da gledam. Bas sramota da su stavili na taj kanal koji nije HD i koji nemaju svi..Al..ipak je Nole Nole :) MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb GDDR5 Asus DVD/RW
Kod prijatelja je RTL na 279 kanalu, hvata ga sa Astre. Ne znam da li je u startu risiver tako podesen ili to majstori dodatno podesavanu prilikom montaze. Mislim da risiver dolazi setovan sa listom kanala, pitanje je samo da li je antena dobro ustelovana. Ko ima, neka proba...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Juce sam normalno gledao kvalifikacije na RTL-u i sad corak... Nema slike uopste na tom kanalu... Ovi kreteni iz SK stavili F1 na SK3 kanal koji skoro niko nema... Heb`o ih tenis.
Moracu veceras da gledam reprizu, a najgore je to sto dok surfujem po netu gledam da nikako ne saznam bilo kakav detalj sa trke do reprize, a uvek na mestu gde to najmanje ocekujem vidim ko je pobednik... Nema koriscenja neta do 21:30...
Pratim i veliki sam fan F1 (od 1998.) i MotoGP (nesto kasnije), ali u Srbiji su svi sportovi sem fudbala, kosarke i od nedavno tenisa (zbog Djokovica naravno) poslednja rupa na svirali...
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mountain Lion 10.8.3
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.