:: Pa de si ti DSS, nema te nesto....poz Iso malo na odmor da napunim baterije.I mogu da ti kazem da je sam bog smislio kombinaciju more i hladno Niksicko pivo.
...za p2p ti je neunistivi i nepobedivi eMule 0.48a. besplatan i bez ikakvih `kupi pro` reklama. neki moji drugovi vole i shareazu, ali meni je taj program pored raja za oci doneo velike glavobolje. skinuo je samo 1 fajl od 400mb i stao. emule i limewire su makar radili nesto skoro sve vreme, al ovaj bukvalno stoji ili downloaduje brzinom max 250 bajta u sekundi! emule ti prvih recimo 3 dana kilavo downloaduje, posle vec ide bolje kad sakupis kredite. i moj predlog ti je da uzmes i podelis sa svetom neki folder od barem 10gb, to ce ti ubrzati stvari. ako trazis torent downloader, uzmi azureus (napomena: ubija u pojam kilave kompjutere!)...
i znam da ne bi trebao da se mesam, ali machine se samo salio. nikoga ne treba vredjati zbog gluposti i sitnica...
poz i uzivaj u downloadu!:-)
Nikolas
P.S. ni slucajno ne koristi bitlord, ili kako se vec zove(znam da ima lord u nazivu), ima malware u sebi!
...da navedem i soulseek, neki moji prijatelji ga vole, a plus mi se cini da redovno izbacuju nove verzije. ali sve to je vec neko naveo, ja ti samo pomazem da suzis izbor...:-) poz
axax slatko si me nasmejao machine...moj glas ide soulseek-u koristim ga vec pet godina i vrhunski je program(za download muzike pre svega)...naravno ovo je vrlo subjektivno misljenje... a sta ti ja znam...
pa znas li da nisam jos uvek promenio baterije na tastatrui (od one nase poslednje prepirke) pa se cesto desi da ne otkuca sva slova, da `otkuca visak` tj ne obrise slovo kada uradim backcpace, kao u slucaju ovog `b`
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.