Od danas je dostupan za download, upravo ga skidam, javiću se sa utiscima kasnije. O promenama, u aplikativnom, organizacionom i u smislu interfejsa se možete informisati ovde: http://goo.gl/qWvdC
Hoce li ovo biti ponudjeno kao upgrade ili kao nezavistan OS?
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Isto kao na Win8, prilikom mountovanja image file-a dobija se opcija o čuvanju svih podataka i podešavanja, samo podataka ili čista instalacija. Ono što sam uspeo večeras da testiram je da Autodesk i Adobe paketi rade stabilno, za sada, kao i da virtuelna mašina funkcioniše.
da onaj ko uspjesno prekopira windows 8.1 ce dobiti 100k dolara onaj ko uspije prekopirati samo dio windowsa dobija 10k dolara i onaj ko nadje rupe i nedostatke u internet eksploreru ce dobiti 7 k dolara
Ako sam dobro razumeo oni ce ovo da prodaju kao zaseban OS...
Znaci nece biti update za licencirani Win 8, nego oni koji imaju licencirani OS moraju da plate za update...
Ako je tamo mogu ladno da stave katanac na vrata ali prvo da poslednji koji izadje iz zgrade pogasi svetla i to na glavni prekidac kako ih EDB ne bi teretio u vezi racuna za struju...
Mislim znam da ovo prolazi kod Apple korisnika ali Win korisnici nisu bas navikli na to... pogotovu sto je windoza skuplja od Apple OS-a 5÷8 puta...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: @metalpira :: Tako je, zato se zove Preview :: :: @Abne :: Kao nezavistan OS :: :: Isto kao na Win8, prilikom mountovanja image file-a dobija se opcija o čuvanju svih podataka i podešavanja, samo podataka ili čista instalacija. Ono što sam uspeo večeras da testiram je da Autodesk i Adobe paketi rade stabilno, za sada, kao i da virtuelna mašina funkcioniše :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ :: ::
Koliko sam ja čitao bilo ko ko ima Win 8 će imati besplatan upgrade na 8.1.
A 8.1 će se prodavati i kao novi OS, tj. zameniće 8-cu u prodaji, kada se bude pojavio, za one koji nemaju licencu.
Ako su negde najavili da neće biti besplatnog update-a za 8, to bi bio veliki zaokret u odnosu na dosadašnju priču od MS-a.
:: Ako sam dobro razumeo oni ce ovo da prodaju kao zaseban OS.. :: :: Znaci nece biti update za licencirani Win 8, nego oni koji imaju licencirani OS moraju da plate za update.. ::
Ovo ce biti definitivno besplatan upgrade za w8 korisnike, dostupan preko app stora, cini mi se. Sada je samo beta (preview) varijanta, i svi koji ubace ovo morace da reinstaliraju sistem kada final u sept-okt izadje.
:: Ako sam dobro razumeo oni ce ovo da prodaju kao zaseban OS.. :: :: Znaci nece biti update za licencirani Win 8, nego oni koji imaju licencirani OS moraju da plate za update.. :: :: Ako je tamo mogu ladno da stave katanac na vrata ali prvo da poslednji koji izadje iz zgrade pogasi svetla i to na glavni prekidac kako ih EDB ne bi teretio u vezi racuna za struju.. :: :: Mislim znam da ovo prolazi kod Apple korisnika ali Win korisnici nisu bas navikli na to... pogotovu sto je windoza skuplja od Apple OS-a 5÷8 puta.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: @metalpira :: :: Tako je, zato se zove Preview :: :: :: :: @Abne :: :: Kao nezavistan OS :: :: :: :: Isto kao na Win8, prilikom mountovanja image file-a dobija se opcija o čuvanju svih podataka i podešavanja, samo podataka ili čista instalacija. Ono što sam uspeo večeras da testiram je da Autodesk i Adobe paketi rade stabilno, za sada, kao i da virtuelna mašina funkcioniše :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ :: :: :: ::
Upgrade sa 8 na 8.1, bice besplatan (za genuine copy of 8, naravno).
28.06.2013. 14:15
status: user broj poruka: 11001
Zayeb je, sa ovim public preview-om sto, kada se pojavi final, nece biti moguc neposredni install (reinstall) ``preko`` preview-a, tako da, ukoliko korisnik hoce da sacuva sva podesavanja, dokumente u predefined folderima i programe koje je vec instalisao, morace da pravi backup i da reinstalise programe...
Svi oni koji sada ``voze`` osmicu, nece imati ovaj problem sa preview-om (instalisanje preview-a preko postojece osmice ide kao ``direct upgrade``)... Oni koji NE BUDU instalisali preview, takodje ce moci da bez problema (gubljenja podataka i programa) instalisu Final release 8.1 kao upgrade.
:: Bez problema, 2012, Mechanical, Revit, Civil 3D. Samo vozi :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ :: :: :: jel probao neko autocad na win8 ,da li radi bez problem :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.