Da li neko zna koliko je relevantna vrednost koju daje Google Maps za rastojanje izmedju 2 mesta? Recimo gledam Lefkadu pa bih iz recimo Nikiana ili Lygia skoknuo kolima do Porto Katsiki i tu ova aplikacija kaze da ima oko 40km puta, naravno ne vazdusnom linijom. Zanima me okvirno koliko je ova alatkljika tacna
Hvala
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
da li ti par stotina metara nepreciznoti na 40 km udaljenosti znaci puno????
:: Da li neko zna koliko je relevantna vrednost koju daje Google Maps za rastojanje izmedju 2 mesta? Recimo gledam Lefkadu pa bih iz recimo Nikiana ili Lygia skoknuo kolima do Porto Katsiki i tu ova aplikacija kaze da ima oko 40km puta, naravno ne vazdusnom linijom. Zanima me okvirno koliko je ova alatkljika tacn :: :: Hval :: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
Bio sam na Lefkadi, 2010.god., takođe sam išao sam kolima. Koliko me sećanje služi, iz Nidri-ja, gde smo odseli, je trebalo prevaliti nešto preko 30 km, što otprilike odgovara ovoj kalkulaciji googla od 40km, od Nikiane do P.K.-a. Preporučujem ti da posetiš Egremni i Milos plaže, ovu drugu obavezno. Lep provod.
:: Da li neko zna koliko je relevantna vrednost koju daje Google Maps za rastojanje izmedju 2 mesta? Recimo gledam Lefkadu pa bih iz recimo Nikiana ili Lygia skoknuo kolima do Porto Katsiki i tu ova aplikacija kaze da ima oko 40km puta, naravno ne vazdusnom linijom. Zanima me okvirno koliko je ova alatkljika tacn :: :: Hval :: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
jesu li sve plaze nalik na PK? Mislio sam da odsednem u Episkoposu, mada je sve na Jonskom moru slicno. Halkidiki plaze mi se nesto ne svidjaju, ne deluju mnogo bolje nego u CG ili BG a ne znam za ove na Lefkadi? Zudim za belim peskom, svetlo plavim morem nesto nalik na Zakintos.
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
Nisu baš iste, ipak je Porto Katsiki jedinstvena, ali celo ostrvo ima svoju draž. Mogu ti zakačiti na mail neke moje fotografije, samo mi pošalji mail.
:: Morti :: :: jesu li sve plaze nalik na PK? Mislio sam da odsednem u Episkoposu, mada je sve na Jonskom moru slicno. Halkidiki plaze mi se nesto ne svidjaju, ne deluju mnogo bolje nego u CG ili BG a ne znam za ove na Lefkadi? Zudim za belim peskom, svetlo plavim morem nesto nalik na Zakintos :: :: http://www.appartamenti-lefkada.com/wp-content/uploads/2013/02/kalamitsi-lefkada-greece-port-landscape-1000x400.jp :: :: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije ::
Da, zato sam i mislio da doem bar 2x do Porto Katsiki, ako je to isto onako kao na Navagio (Ship Wreck) plazi.
U kom si delu Lefkade bio? mislim da je tamo sve u radijusu od oko 25km, a po dijagonalama 50km
U Nidriju, simpaična varoš, odnosno luka. Porto Katsiki i Milos smo posetili dva puta, a ostrvo smo prešli uzduž i popreko, mada zna da umori vožnja po onoj vrućini, a i kad dođeš do destinacije, moraš poprilično da pešačiš do plaže, jer je parking mesta jako malo. Samo ostrvo nije bilo zatrpano turistima, u to vreme (Jul 2010.), ne znam kakva je situacija danas. Share-ovao sam ti neke sličice, pa pogledaj.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.