Imam instaliran K-lite codec najnoviji i pusta mi mp4 fajlove bez zvuka. Probao sam razne verzije i nece. Takodje sam probao i druge kodeke tipa Media player codec, x-codec, itd, za koje pise da pustaju mp4 a kod mene nece ni sliku da produkuju. U cemu je problem? Da li postoje neka podesavanja u k-lite kodeku za zvuk mp4 formata? Gledao sam opcije, ukljucivao, iskljucivao ali nista.
Ma da, skini KM i sa njegovim internim kodecima ces moci sve da gledas i slusas, jedino neka egzotika od zvuka koju forsiraju u MKV kontejneru ce enkoder povuci iz k-lite pack-a i to je to. Nego, meni vise lici da je tebi nesto zabagovalo...Pokusaj i reinstalaciju player-a i k lite kodeka. Po mogucstvu, prvo ukloni sa your uninstaler-om
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Pregazi KM sa najnovijom instalacijom i skini najnoviji k-lite (prethodno uninstal taj) i mora da radi. Ako i tada bude problema, ili taj fajl zeza, ili imas neki bug. Pokusaj da postavis u opciji km playera pod renderer dx9 ili default, ukoliko je overlay, znaci da imas problema sa g. drajverima ili ga je nesto uposlilo. Ovo samo ako imas zvuk - nemas sliku...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Koristim WM, i KM player i na oba plejera ista situacija. Takodje isti problem i na laptopu... Bez kodeka nece ni sliku da reprodukuje :: :: ::
Ljudi sve sam pokusao i nece. Instalirao nov KM player, ponovo K-lite codec, u WM pusta sliku bez tona, a u KM nece nista... Takodje sam i probao druge kodeke, ponovo nista, kao i playere...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.