Strucnjaci treba mi pomoc oko sledeceg. Imam word dokument koji je kucan na latinici (mislim da je korisceno ono podesavanje jezika u Windows) a treba da ga prevedm u cirilicu. Dali za to posotoji neki zgodan alat koji bi nekoliko strana prekucao u drugo pismo? Pomagajte
kako find&replace ako prebacuje iz lat u cirilicu?
:: Ako ne pomogne imas u wordu najjednostavniju opcij :: find and replac :: :: Nadjes npr. ako si kucao ch i kazes mu da sve `ch` prepravi u `Č :: :: Ako si kucai osisanom latinicom onda je zajebano za C Ć :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Ih bre pa pre ce da opravi onu piramidu u BiH nego to prebacivanje... Ona sto su rekli da je to dokaz da je u BiH postojala inteligencija...
Cini mi se da sam to najlakse radio sa preslovljavanjem...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Otvori find and replace :: :: ukuca kao kriterijum ch, :: promeni font i pastuje neko Ć Č ili sta vec, :: select all i enter :: :: Radi u excelu zasto ne bi u wordu :: :: http://goo.gl/ohOy :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.