Jel ima jos neko problem da mu mozilla proguta jedan od bookmark foldera u toku rada, i to onaj koji bas koristi u tom momentu. Meni se upravo dogodilo drugi put za jedno sest meseci. A nije zgodno kada se covek pomucio da napuni sto linkova u njemu.
1. nikada mi se to nije desilo (tokom nekoliko god. koliko sam je koristio)
02.06.2013. 14:42
status: user broj poruka: 11001
2. uvek (UVEK) napraviti ``izvoz`` u ``bookmarks.htm`` i redovno obnavljati (i eventualno izvoziti u drugi brauzer), za zlu ne trebalo (reinstall sistema itd.)...
Instaliraš, podesiš i uživaš. Svaki put kada zatvoriš firefox on će ti uzeti sekund vremena da apdejtuje sve, sačuva i otvorene tabove ako hoćeš i naravno, na koji god računar da instaliraš firefox, skineš ovaj add on, loguješ se i sve imaš i na tom računaru.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.