Pošto je MSN ugašen morao sam da spojim MSN sa Skajpom,ali sada ne mogu da uđem u poruke kao što je bilo u mesindžeru.Da li postoji neka druga mugućnost,autluk 13 ne može da se instalira na Vin7 traži Vin 8.
A šta li si koji q očekivao kad MS uzme stvar u svoje ruke i spoji ih? Da radi? Oni mrze sav softver koji su akvizicijom kupili, i, dok je sveta i veka, u skype-u će biti spački, crknutih mački i peezdarija... dok god neko za par godina ne provali kako je MSN u stvari bio bolji, jer skype više uopšte i ne radi. Zekim, ali, za par meseci će izići hitni update koji će ovo da reši. Samo ne crkni do tada.
Ja ovo ni ne koristim nego kevi treba nešto uvezi posla a ona je navikla da joj bude lako da može lako da rukuje ovo su sjebali skroz na skroz,koji im je đavo ovo trebalo?
dobro funkcionise, povremeno Microshit zakenja stvari ili FB, inace ceo chat je integrisan u Skype(msn,fb,skype), poruke koje su pisane u msnu ne mogu da se vide u skypu, ali kad se krene sa caskanjem preko skypa onda to cuva, sve dok se ne obrise ceo Skype ili reinstall windows, jer ih cuva msm isto negde u app data na c:
Ako je samo do maila (ako sam dobro razumeo, danas mi je bas mutno u glavi, pa ne mogu ni 2 i 2 da saberem) napravi na desktopu shortcut koji otvara mail.live.com i resio si problem.
Ili malcice elegantnije resenje - da instaliras thunderbird i podesis ga da skuplja mailove sa live-a, trebalo bi da radi bez problema ima po netu tutorijala koliko hoces.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.