Pozdrav ljudi, Da li mogu ikako da podesim da mi kursor ulazi u drugi u monitor na drugu stranu. Spojena su dva monitora i kada idem misem na desnu stranu, ulazim u monitor koji je sa leve strane, a treba mi kontra. Nije moguce menjati mesta monitorima zbog velicine, niti da ih zamenim u properties 1. i 2..
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Pozdrav ljudi :: Da li mogu ikako da podesim da mi kursor ulazi u drugi u monitor na drugu stranu. Spojena su dva monitora i kada idem misem na desnu stranu, ulazim u monitor koji je sa leve strane, a treba mi kontra. Nije moguce menjati mesta monitorima zbog velicine, niti da ih zamenim u properties 1. i 2. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ccc, pa to, samo sam drag-ovao slicicu 1. monitora na drugo mesto i zamenio im mesta i sada je ok. Nisam znao da moze tako, a pokusavao sam da cackam extended/primary i nista nije pomoglo osim drag-ovanja:)
Fala covek!
:: Auu gile, pa igraj se :: mozes cak i gore dole da ih postavljas da su jedan iznad drugog, :: cak i da rotiras da stoje kao uspravno :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.