Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
APE plugin za Winamp
STRANA 1 OD 1
dbqp APE plugin za Winamp 30.04.2013. 16:37 T52885

status: user
broj poruka: 1368
Na winampovom sajtu je `najnoviji` 3.97 a ja imam neke .ape-ove verzije 3.99 i taj plugin ne moze da ih potera u winampu.
Probao sam da instaliram i monkeyaudio 4.11 ali ne moze da registruje neki ape.ax, izbacuje error.
Jel postoji neki nacin da se winamp natera da pusta ape-ove novije od verzije 3.97 ili da ja to lepo konvertujem u FLAC i bole me brige?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
darcilo Re: APE plugin za Winamp 30.04.2013. 17:15 #490248

broj poruka: 689
Ili konvertuj ili instaliraj Aimp, mislim da on pusta bez problema! :) Ako i to ne, skini Foobar2000...
tortojed Cinjenica da ti probleme pravi ape.ax, zabrinjavajuca je. 30.04.2013. 22:49 #490295

broj poruka: 11001
Izmedju ostaloga, uazrok tome moze da bude i neki malware. Ja sam MonkeyAudio 4.11 instalisao na nekih 5-6 kompjutera, tokom prosle godine, i nikakvih problema sa instalacijom nigde nje bilo (XP 32bit, Win7 32bit i win7 64bit)...
Pokusaj da potpuno deinstalises WinAmp i da iz redzistrija rucno uklonis sve reference ape.ax, (restart) pa da zatim instalises Monkey Audio pa tek tada WinAMP...
-ShonE- Re 30.04.2013. 23:13 #490302

broj poruka: 3529
Poslednjih dve godine, od kada koristim AIMP, nikakvih problema nemam, niti potrebe za bilo kakvim pluginovima i cudima. Player za svaku pohvalu, probaj ga. .)

Pre njega za mene je postojao samo winamp i nista drugo, imao sam valjda neke predrasude, ali sada a a.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Monkey Audio (program) je nesto drugo: u stanju je i da konvertuje 30.04.2013. 23:39 #490311

broj poruka: 11001
u ``.ape`` format, tako da se od, recimo, wave-a dobije (skoro) loseless, znatno manjiih gabarita...

imarkovic Re: APE plugin za Winamp 30.04.2013. 23:44 #490314

broj poruka: 19021
winamp je stao, skroz. Moras da ga doterujes, sminkas/budzis.. Svi plug-inovi se prave za aimp/foobar i sl., doradjuju, prilagodjavaju njima, cak uz aimp vec imas sve pluginove koji ti trebaju, ne moras da ih ubacujes kao u foobar, sto je olaksavajuca okolnost, pusta bukvalno sve audio formate.. pokusao sam foobar da mu priblizim sto se tice kompatibilnosti, kvaliteta emitovanja zvuka, jer mi se svidja foobar, ali nazalost nisam uspeo, video sam da nema svrhe porediti winamp ili foobar s njim.. jednostavno pusta i ima sve.

:: Na winampovom sajtu je `najnoviji` 3.97 a ja imam neke .ape-ove verzije 3.99 i taj plugin ne moze da ih potera u winampu
:: Probao sam da instaliram i monkeyaudio 4.11 ali ne moze da registruje neki ape.ax, izbacuje error
:: Jel postoji neki nacin da se winamp natera da pusta ape-ove novije od verzije 3.97 ili da ja to lepo konvertujem u FLAC i bole me brige
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs