mozes da koristis npr. XP i hirens, ili win7 i hirens, ali win7 + XP ne moze, mislim nije nemoguce totalno, ali potrosices sate vremena dok to namestis (kao sto postoji tutorijal kako se to postavlja na obicnom DVD-u, tako ima i za flash).. moj savet, stavi hirens na flash, i sve programe za dos koji ti trebaju, xp narezi na obican cd, win7 na DVD, sigurnije je, ili nadji neku malu torbicu pa trpaj u nju flash-eve, mada ja ne podrzavam instalacije sistema sa flash-ica, to mi je bez veze i nesigurno
:: da ne bih kupovao vise fleseva nego na jednom od 16gb stavim hirens,xp i 7 ::
Sa flasha se win7 i win8 instaliraju za ravno ispod 10 minuta i to na HDD ne na SSD a pritom postoji official MS USB tool koji uz 3 klika sve olakšava. Ionako DVD danas retko ko koristi. __________________ Scourge of PCBerza
:: mozes da koristis npr. XP i hirens, ili win7 i hirens, ali win7 + XP ne moze, mislim nije nemoguce totalno, ali potrosices sate vremena dok to namestis (kao sto postoji tutorijal kako se to postavlja na obicnom DVD-u, tako ima i za flash).. moj savet, stavi hirens na flash, i sve programe za dos koji ti trebaju, xp narezi na obican cd, win7 na DVD, sigurnije je, ili nadji neku malu torbicu pa trpaj u nju flash-eve, mada ja ne podrzavam instalacije sistema sa flash-ica, to mi je bez veze i nesigurn :: :: :: :: da ne bih kupovao vise fleseva nego na jednom od 16gb stavim hirens,xp i 7 :: ::
da napravis butabilni flash... Koristio i instalirao Win7 i Win8. CD or DVD ne koristim vec vise godina... Nije ga Steva izbacio i iz macbook pro i imac-a...
Pored brzog interneta i smsne cene flash uredjaja... CD uskoro gubi smisao.
Gubi smisao i CD i DVD. Bacis sve na flash i sta se zezas sa diskovima. Svi pametni televizori direktno strimuju sa flesha. Racunari odavno. Znaci diskovi kao nekad floppy,penzija.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.