Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
za dauma,shone i sve ostale
STRANA 1 OD 1
Ilija212 za dauma,shone i sve ostale 10.04.2013. 03:07 T52666

status: user
broj poruka: 347

koji koriste neki 3d player na 3d monitoru koji moze da pusta prevode jer ovaj koji ja koristim stereoscopic ply nece da pusta sub , pa ako neko zna koji bi to mogao da bude nek napise
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- Re 10.04.2013. 09:47 #487192

broj poruka: 3529
Da se ne bi mucio sa konverzijom prevoda i slicnim stvarima, najbolje je skini poslednji kmplayer i uzivaj.
Najobicniji prevod pusta u svim mogucima varijantama, samo odaberes pravu za tebe i vozi.(u toku gledanja filma, desni klik, pa imas tu opciju za 3d Subtitle Controls)

http://goo.gl/jWtQT
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 10.04.2013. 12:37 #487224

broj poruka: 12798
Ja sam živce izgubio drkajući se sa programima tako da sad puštam direktno sa TV-a preko Wifia.

harry87 ... 10.04.2013. 13:46 #487238

broj poruka: 853
Ja sam radio konverziju prevoda i preko mpc ili gom pustao i sve super radilo, al ovo sto je Shone dao predlog je super....

Ilija212 Re: Re 11.04.2013. 03:46 #487360

broj poruka: 347
Probao sam sa kmp i sad moze da se ubaci prevod al nema 3d efekta tj nema nigde ili ja ne mogu da nadjem.Tamo u levom donjem uglu ima 3D pa par opcija koje mogu da odaberem al nema nvidia 3d vision kao sto ima kod stereoscopic ply tako da nece da krene 3d efekat i da na vrhu monitora zasija indikator koji pokazuje 3d
Imas li mozda neki savet sta dalje?

:: Da se ne bi mucio sa konverzijom prevoda i slicnim stvarima, najbolje je skini poslednji kmplayer i uzivaj
:: Najobicniji prevod pusta u svim mogucima varijantama, samo odaberes pravu za tebe i vozi.(u toku gledanja filma, desni klik, pa imas tu opciju za 3d Subtitle Controls
::
:: http://goo.gl/jWtQ
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs