Poz ljudi.Ovako,posle reinstaliranja wib 8 x64 desava mi se da utorrent skida samo jedan torent odjednom.Nisam nista cackao,ranije je sve bilo ok.Aktivno je do 8 ili 5 torenta kako god ali ne 1.Za ostale pise checked i tako stoje.Sinoc ostavio nesto da skida ono skinulo dva a ostali svi sto je na checked.Kad ugasim torent pa upalim ponovo jedan od njih krene.
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
Da ti nije slučajno podešeno da skida samo jedan torrent.
Takođe probaj da obrišeš podešavanja torrenta ako je nešto preostalo od prethodnog sistema. Pokreneš ponovo i onda će da se vrati na `fabrička` podešavanja.
proveravao podesavanja,8 torenta aktivno.Od starog sistema nije ostalo nista a i na njemu je radio ok.Da je jedan aktivan ostali bi bili na cekanju quied il kako vec a ne chacked i tako zaglavljeni.Da je jedan aktivan onda bi po zavrsetku poceo drugi ali ne,sve dok ne ugasim pa upalim sledeci ne pocinje.
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
:: Da ti nije slučajno podešeno da skida samo jedan torrent :: :: Takođe probaj da obrišeš podešavanja torrenta ako je nešto preostalo od prethodnog sistema. Pokreneš ponovo i onda će da se vrati na `fabrička` podešavanja :: :: Kako Electronic Arts pravi igr :: :: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkB :: ::
utorrent je najbolji, bittorrent je gotovo isti program sa drugacijim izgledom i ikonicom. Imas opciju `queue` u preferences (CTRL-P), `maximum download slots`, povecaj broj na koliko hoces..
:: Poz ljudi.Ovako,posle reinstaliranja wib 8 x64 desava mi se da utorrent skida samo jedan torent odjednom.Nisam nista cackao,ranije je sve bilo ok.Aktivno je do 8 ili 5 torenta kako god ali ne 1.Za ostale pise checked i tako stoje.Sinoc ostavio nesto da skida ono skinulo dva a ostali svi sto je na checked.Kad ugasim torent pa upalim ponovo jedan od njih krene :: :: Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno.. ::
Imao sam isti problem pre godinu dana.Kako sam to rešio nemogu da se setim.Mialim da je bio problem do same verzije utorenta.Probaj sa nekom starijom verzijom ili ga apdejtuj na najnoviju.
evo upravo sam i ja na jednom kompu instalirao tu 3.3 verziju i isto radi kao kod djuroue1.znaci tek kad skine jedan,pa ugasis i ponovo pokrenes torent moze da krene sa preuzimanjem drugog..bag neki
Upravo tako.Hvala.Verovatno je izasla nova verzija izmedju ove dve instalacije a ja sam otisao na sajt i skinuo zvanicnu verziju.Nisam ni pokusao neku stariju hm.hvala.
:: 3.3 pravi problem , 3.2 je O :: :: M Power-3770k-HyperX Beast-V100-6970 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.