Interesuje me kako da spojim vise fajlova u jedan veci iso. Da li moze da se kopira sadrzaj svih iso fajlova od igre u jedan folder pa da se od toga napravi iso fajl ili postojo neki program za to?
Ja koristim PowerISO za dodavanje fajlova i foldera u ISO arhive, otpakivanje, montiranje kao CD drajv u Win-u, itd. No, nisi baš precizirao šta hoćeš? Ako ti se igra sastoji od dva >ISO fajla koji su u stvari kompresovani diskovi, onda nema svrhe to spajati, jer će instalacija zahtevati disk 2 ako se ne varam ... Sve ostalo možeš da kombinuješ datim programom! .) ____________________________________
Igra je MP3 i ima 4 DVD-a od po ~4GB, ja hocu da ima jedan BD od ~16GB u kome su instalacioni fajlovi, a ne 4 iso fajla. Znachi da mogu da ubacim BD-R u fijoku i krece mi auto start i instalacija da moze da pocne. Da li je ovo izvodljivo i kako?
Primer, kada bi ti ta četiri DVD diska preko PowerISO otpakovao negde na HDD-u u jedan proizvoljan folder i kliknuo na .exe i instalacija ti protekla neometano (znači, da ne traži disk 2, disk 3 ... već da piči od početka do kraja), onda lepo možeš sav sadržaj tog foldera ponovo da kompresuješ u JEDAN ISO fajl od 16GB recimo` i narežeš na BD-R disk ako na to misliš! .)))
:: Igra je MP3 i ima 4 DVD-a od po ~4GB, ja hocu da ima jedan BD od ~16GB u kome su instalacioni fajlovi, a ne 4 iso fajla. Znachi da mogu da ubacim BD-R u fijoku i krece mi auto start i instalacija da moze da pocne. :: Da li je ovo izvodljivo i kako :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.