Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Kako spojiti vise iso fajlova od igre?
STRANA 1 OD 1
peterpan Kako spojiti vise iso fajlova od igre? 15.03.2013. 19:39 T52267

status: user
broj poruka: 786

Interesuje me kako da spojim vise fajlova u jedan veci iso. Da li moze da se kopira sadrzaj svih iso fajlova od igre u jedan folder pa da se od toga napravi iso fajl ili postojo neki program za to?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Spacewla PowerISO.5.5 15.03.2013. 19:53 #482497

broj poruka: 612
Ja koristim PowerISO za dodavanje fajlova i foldera u ISO arhive, otpakivanje, montiranje kao CD drajv u Win-u, itd. No, nisi baš precizirao šta hoćeš?
Ako ti se igra sastoji od dva >ISO fajla koji su u stvari kompresovani diskovi, onda nema svrhe to spajati, jer će instalacija zahtevati disk 2 ako se ne varam ...
Sve ostalo možeš da kombinuješ datim programom! .)

VMARC Moze 15.03.2013. 19:55 #482498

broj poruka: 9429
Dobices iso image foldera u kojem se nalaze ti iso fajlovi :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

peterpan nismo se razumeli 15.03.2013. 20:09 #482501

Igra je MP3 i ima 4 DVD-a od po ~4GB, ja hocu da ima jedan BD od ~16GB u kome su instalacioni fajlovi, a ne 4 iso fajla. Znachi da mogu da ubacim BD-R u fijoku i krece mi auto start i instalacija da moze da pocne.
Da li je ovo izvodljivo i kako?

Spacewla Re: nisam baš expert, ali deluje jednostavno 15.03.2013. 20:17 #482502

broj poruka: 612
Primer, kada bi ti ta četiri DVD diska preko PowerISO otpakovao negde na HDD-u u jedan proizvoljan folder i kliknuo na .exe i instalacija ti protekla neometano (znači, da ne traži disk 2, disk 3 ... već da piči od početka do kraja), onda lepo možeš sav sadržaj tog foldera ponovo da kompresuješ u JEDAN ISO fajl od 16GB recimo` i narežeš na BD-R disk ako na to misliš! .)))

:: Igra je MP3 i ima 4 DVD-a od po ~4GB, ja hocu da ima jedan BD od ~16GB u kome su instalacioni fajlovi, a ne 4 iso fajla. Znachi da mogu da ubacim BD-R u fijoku i krece mi auto start i instalacija da moze da pocne.
:: Da li je ovo izvodljivo i kako
::
peterpan mislim 15.03.2013. 20:20 #482503

Al` reko da pitam ovde, poshto mi se ne instalira opet igra, i da ne steti win-u i da nema bespotrebnog upisa na SSD

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs