Kada se pokrene slajd-show, on je u full-screen-u, i nema ni crne ni govnjikavo braon okvire. Tačka. Vidi se slajd u dizajnu koji je odabran. Screenshot koji si postavio je neka svinjarija i previd. Ili ograničenje nekog prastarog officea, gde neće u nativnu rezoluciju novih wide-screen monitora već na neku 800×600 pa onda ostaju crni okviri. Ako je uzrok nešto vezano za ovu moju ideju, onda se radi o podešavanjima office-a u celini, gde se biraju (kod novijih) kolorne šeme a kod starijih, boja pozadine. Oba podešavanja su pod opcijama... kod off 2007 i 10 menja se i kolorit menija i komandi tj. skin, plus pozadina, a kod starijih - samo pozadina. Viđao sam i glupandere koji to otkriju pa onda zajebavaju stupidose i James Blond-ove po kancelarijama tako što im promene boju `papira` u crno ili plavo a slova u belo... show. Tu se poigraj.
Drugar je pisao sada ja stvarno pisem. Office je 2010, rez kod mene je 1920x1080, monitor na faksu 1440x900 (valjda), a projektor 1280x800 (4:3) odnos. Kako da promenim doticnu boju, jel postoji komanda ili ne? Problem je u tome sto sam sve slajdove radio kao fotke u Photoshopu da bi to licilo na nesto.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.