Pozdrav, Imao sam problem pre par dana i otkazao mi je HDD na kome su mi bili svi podaci i medju njima Illustrator.Sve je propalo i disk je u potpunosti unisten a sa njim Illustrator. Pokusao sam ponovo da smaknem narodnu verziju kao i proslog puta ali na areni.bg ga vise nema. Bio bih zahvalan ako neko moze da mi posalje torrent ili preporuci odakle da ga downloadujem.
@maniac6n3 Imas na piratskom zalivu... Gledaj koji ima najvise seeder-a i komentare i kupuj... Ako bas hoces CS5.
@Daum Kad vec spominjes CS6 jel postoji neko resenje oko `high cpu usage-a` kod Dreamweaver-a CS6? Izgleda da onaj .dll fajl koji se kopira kao `lekic` pravi taj problem... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Hvala... Probao sam `lekic` od Milkman-a, ali jedno jezgro i dalje okupira totalno (100%), mada se ventilator dosta manje cuje... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.