Cao drustvo, trba mi jedna informacija, kod jednog drugara na kompu je instaliran gore navedeni program ali na Ruskom jeziku, tako ga je skinuo sa neta, moze li neko da nam pomogne i kaze gde da mu promenimo jezik, trebao bi nam engleski, ja sam pokusao ali bez uspeha, drugar kaze da je jednom prilikom nabasao na izbor jezika ali nije zapamtio gde, zezamo se vec sat vremena ali bez uspeha!!! Bicemo Vam jako zahvalni ako neko od Vas ko koristi ovaj program i pomogne da nadjemo zeljenu opciju, PLACAMO PICE! Pozzz
ps. DRUGAR KAZE DA CE CASTITI VECEROM ONOG KO MU DA PRAVU INFORMACIJU, POZDRAV SVIMA!!!
koLILO znam, nisam 100% siguran, mora da instalira englesku verziju. za 2013 ima neka fora da se skine language pack pa da se promeni jezik, ali nisam siguran da za 2011 to postoji.
ptobaj da nadjes language pack za 2011 ako postoji
Nabasao je vjerovatno tokom instalacije, kod vecine se bira jezik prilikom instalacije, kod novijih mislim da ima na 2 mjesta izbor, jesik toka instalacije i jezik instaliranog programa, oba staviti na Eng ili vec koji zelite. Ako imate sacuvanu instalaciju, instalirajte ponovo.
Moze se i instaliranom programu promjeniti jezik instalirajuci odgovarajuci Language Packs.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.