Da li neko zna kako da sa jednom ikonicom iskljucim internet, startujem igricu (TDU2), potom kada se ugasi igrica da se automatski konektuje? Da li moze da se ispise u batch file i kako? Ili neki drugi nacin, pokusao sam da ga blokiram u firewall-u ali jednostavo nece
Are you classified as human? `Negative, I am a meat popsicle.`
ako internet dobijas preko LAN-a onda napravi na desktopu precicu za LAN i samo kliknes i internet se diskonektuje, kad zavrsis sa igranjem ponovo kliknes na precicu i internet je ponovo ukljucen.
ma sve sam uradio po PS-u bez neta instalirao, pa firewall i inbound i outbound, medjutim nece, ne igram ja igru, nego klinac burazerov, pa da mi ne ceprka po Lan-u. Zato mi i treba jedna ikonica, tipa 1. iskljuci net na 3 minuta 2. startuj igricu, to bi bilo najidealnije, samo da prodje prvi check. Ako neko zna koje komande idu bio bih zahvalan, u principu problem mi predsavlja samo taj tajmer
Are you classified as human? `Negative, I am a meat popsicle.`
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.