Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
win live mail password
STRANA 1 OD 1
profil win live mail password 25.01.2013. 16:20 T51489

status: user
broj poruka: 351
nikao ne mogu da nadjem resenje.
kada se pokrene live mail, namesteno je da trazi password i bez njega
ne mogu da se skidaju novi mejlovi sa recimo gmaila.
problem je ako samo censelises taj prozor, svi mejlovi koji su ranije skinuti se vide
znaci program radi u offline normalno.
kako da ovo sprecim?
jedino mi pada napamet da stavim pass na taj exe fail, otpada varijanta passworda za win account ,zato sto je na toj masini i neki sql server.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
profil gde ste ljudi 26.01.2013. 01:28 #470954

niko nista ne zna o ovom problemu?
oci mi iscurele trazeci resenje ali nista
pomagajte

tortojed Ili da zastitis ``xzy.exe``, pa da se ne pokrece bez pass-a ili da... 26.01.2013. 02:01 #470959

broj poruka: 11001
ucinis nesto pametnije (sto mnogi ne rade, pa im je posle sudbina kriva): bekap kesiranih mejlova, pa u zasticeni folder ili datoteku kompresovanu uz sve password. For your eyes only...

Moze i wise folder hider...
FordP Re: win live mail password 26.01.2013. 07:53 #470976

broj poruka: 133

:: jedino mi pada napamet da stavim pass na taj exe fail, otpada varijanta passworda za win account ,zato sto je na toj masini i neki sql server

sql serveru nije potrebno da se uloguješ u profil da bi radio, pošto radi kao servis :)
ako staviš password na profil i dalje možeš da pristupiš SQL serveru sa ostalih računara
profil @FordP 26.01.2013. 13:27 #471007

znaci ako stavim pass na admin user i ja recimo nisam u kancelariji bilo ko kad ukljucu racunar podize se sql server i ako nijeniko logovan na win?
prokusavao sam da stavim pass na exe .emphaty ne radi nikako,a game protektor radi interesantan program ali kad ukucas pass izbaci gresku.
tortojed sta si mislio da da rarujem inbox ...hm

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs