ljudi pomozite. imam za fax neki praktikum koji se instalira sa CDa, on ima svoju aktivacionu aplikaciju. dobijem uz njega serijski broj, i plus kad otvorim daje mi neki ID vezan za moj procesor. Tako da ne mogu da ga instaliram na vise racunara. da li postoji neki nacin da ovo prevarim? Probao sam da extractujem exe fajl, sa uniextract ali prijavljuje gresku video overlay nesto. Gledao sam da ga editujem sa notepad++ ali ima mnogo linija, ne znam sta da trazim, jel zna neko sta bih mogao uraditi?
nisi naveo ni koja aplikacija je u pitanju, potrazi na internetu
:: ljudi pomozite. imam za fax neki praktikum koji se instalira sa CDa, on ima svoju aktivacionu aplikaciju. dobijem uz njega serijski broj, i plus kad otvorim daje mi neki ID vezan za moj procesor. Tako da ne mogu da ga instaliram na vise racunara. :: da li postoji neki nacin da ovo prevarim? Probao sam da extractujem exe fajl, sa uniextract ali prijavljuje gresku video overlay nesto. :: Gledao sam da ga editujem sa notepad++ ali ima mnogo linija, ne znam sta da trazim, jel zna neko sta bih mogao uraditi ::
Mislim da taj ID koji ti pokazuje nije vezan za procesor (bar ne za serijski broj istog, jer istog nema još od PIII), već za neki drugi podatak (serijski broj diska, particije, MAC adresa mrežnog adaptera, serijski broj iz BIOS-a i sl.) ili kombinaciju istih.
Za izmenu koda programa treba ti dosta znanja i vremena - jedino što možeš da pokušaš je da instaliraš program na nekoj virtuelnoj mašini. Moguće je da istu posle možeš da iskopiraš na drugi računar, i da će program da ti radi...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.