Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Recovery Outlook 2003 fajlova?
STRANA 1 OD 1
luja-88 Recovery Outlook 2003 fajlova? 21.01.2013. 16:08 T51417

status: user
broj poruka: 1660
Situacija je sledeca:
Quick format C (NTFS bio i ostao). instalacija Windows XP-a, drajvera i pratecih programa.

Potrebno je povratiti sto veci broj obrisanih poruka i attachment-a, ukoliko to uopste bude moguce (svestan sam da je dosta `pregazeno`).

Trenutno skeniram disk sa Stellar Phoenix-om. Posle cu i sa Runtime GetDataBack For NTFS, mada on nazive fajlova prikazuje u formatu 8+3(`nasumicni` karakteri) pa svaki fajl moram da otvorim kako bi video njegov sadrzaj.

Kakvi su Vasi predlozi za recovery softver sa ok filterom za moje trenutne potrebe?
Koje sve ekstenzije da trazim (*.pst, *.ost, *.xml...)?
Da li postoji nacin da pri pretrazi zaobidjem fajlove iz novog sistema (neki date/time filter, recimo)?

Imam i problem sto je u pitanju laptop sa ATA diskom, koji ja nemam gde drugde da ubacim pa recovery softver pokrecem iz Mini Windows XP-a (sa Hiren`s-a). Bilo bi dobro i da softver koji predlozite ima mogucnost snimanja fajlova na mrezne lokacije. Stellar Phoenix 5.0 me malo jebe po tom pitanju posto nece da snima cak ni na mapiran drajv - sve vidi ok, ali jednostavno stoji u mestu kada izaberem mreznu lokaciju i kliknem na `Recover` (dodeljene su sve potrebne dozvole i transfer fajlova na obe strane je ok izvan pomenutog programa).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Nemas ti nikakav problem 21.01.2013. 17:48 #469910

broj poruka: 9429
Ako je bio Quick format, GetData Back ce ti sve povratiti. Nadji samo outlook.pst fajl i to ti je to sto se mailova tice. Uslov je samo da novi sistem nije dugo koriscen, pa da disk nije previse puta `prepisivan`.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Dell UltraSharp U2312HM

luja-88 Re: 21.01.2013. 18:08 #469912

broj poruka: 1660
Koriscen je samo 2 dana ali je pregazeno 11 od ukupno 24GB, kolika je sistemska particija.
Ostaje mi da se nadam najboljem posto su coveku veoma bitne te poruke.
Hvala u svakom slucaju.
fandjo80 file scavanger 21.01.2013. 23:58 #469986

broj poruka: 80
Meni vracao sve I svasta .))
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs