Hteo sam da prebacim burazeru nfs igricu..tj folder.Usao u nero burn..namestio sve..tj hteo sam da oznacim sta ocu da prebacim na prazan DVD.Medjutim kada sam hteo da oznacim taj fajl..on umesto da mi to oznaci on (kako da kazem..ulazi u taj fajl)...i taj fajl je prazan. E sad..da li postoji neki program koji radi samo prebacivanje fajlova??
Ne treba ti nikakav dodatni program - otvoris Neroa, pored njega
16.01.2013. 22:41
status: user broj poruka: 11001
otvoris direktorijum koji sadrzi to sto hoces da ``narezes``. Selektujes fajlove/subfoldere (kao da ces da ih kopiras ili brises itd) i misem ``prevuces`` u prozor Nero-a...
Nemam vremena od posla, a inače sedim po ceo dan na poslu ispred dva monitora pa mi se ne bleji i kući u ekran. Inače, sve više slobodnog vremena koristim za pecanje, mada sam ove nedelje bio do guše u reinstalacijama kompova, nabavkama komponenti za druge,...za budalu uvek ima posla. :)
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.