Treba mi neki program ili dodatak za google chrome za skidanje video fajlova, bilo sa youtuba, bilo sa drugih sajtova. Koji biste mi preporucili?! Da napomenem da imam win7.
Recimo ako skidaš nešto sa you tube-a samo je dovoljno da copy/paste link u program i onda ti on izbaci listu šta sve ima na tom linku. Uglavnom ima mp3, mp4 i flv. Obrišeš ono što ti ne treba i ostatak skineš.
Nekada je Jdownloader bio zaista dobar i veoma korišćen program jer je nekada postojao megaupload i kada kreneš da skidaš ne koči internet i može da se surfuje poprilično dobro u isto vreme.
Od kada je riknula mega i od kada je rapid traljav (više nije) nekako su svi prestali da ga koriste i prešli na torente.
Ovaj drugi je, zapravo bolji od dva nabrojana - redje mu se dogadja da ``ne prepozna`` postojaje nekog media u brauzerovom baferu. Problematican je utoliko sto: -mora da se pokrene kao stand alone (zasebna) aplikacija/program, NAKON sto je u brauzeru (bilo kojem) otvoren neki multimedijalni sadrzaj... -pouzdano radi samo sa aDSL i cable modem konekcijama (dakle preko LAN porta) a zna da zeza ako konekcija ide preko USB modema, dial-up modema itd.).
Dok sam koristio FF DownloadHelper mi je bio desna ruka Kada sam presao na Chrome nisam nasao adekvatnu zamenu, da ne gresim dusu Freemake (instalirao ga zbog CUDA i openCL support) mi vrsi posao ali se i ne secam kada sam ga zadnji put korstio...
ASUS M5A78L ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLAC + 4X 120mm FANS
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.