kao shto naslov teme kaze potreban mi je programcic tipa daemon tools da bih proverio dal imam problema sa njim il je meni racunar otusao u k. Naime imam 2 HDD a i pravio je problem kad se instalira/kopira nesto sa jednog na drugi a sad je to kao ispravljeno a skinuo sam Shogun 2 total war sve u fulu sa svim dlcovima i kad instaliram na D on stigne do kraja drugog dvd a i izbaci mi gresku da nemoze da prebaci patch 15 a kad instaliram na C onda mi izbacuje da nemoze da prebaci Data fajl sa prvog dvd a na hdd pa reko da vidim dal me ebe Daemon ili ne. Da naznacim da igra radi kod kolege na racunaru znaci do dvd a nije 100 %. Ako ima bilo koji program na tu foru a da nije power iso posto bas i nemam hdda za extract svega pa install onda stavite plz. Unapred HVALA. Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Ali za Daemon jesam.. Najprostije je da uzmes Alcohol 100% pa probaj sa njim. Ja Daemon i ne koristim je je djubre . Mada kako si naveo problem moze biti da ti je korumpirana arhiva!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Nije korumpirana arhiva posto sam instalirao kod drugara bez problema i da jeste nebi prebacio 50 % prvi put a drugi 2 %. Sad cu da probam Alkohol pa se javljam. Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Nemere ni sa ovim ipak izgleda da si ti u pravu nece ni na drugom pc u sad. Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Cojka, sine, GARANTUJEM za Deamon Tools. Vec duze vreme...
08.01.2013. 17:31
status: user broj poruka: 11001
vozim ver. 4.41.3xxx i AMA bas nikakvih problema nisam nikada imao sa njime. I to na 3 (tri) kompa, hardverski i softverski veoma razlicitih (XP-32bit, Win7-64bit, Core2Duo, Core2Quad, SandyB2600K)... Nesto si ti tuzeznuo u instalaciji (win-a). Da ti se sistem slucajno ne nalazi na particiji koja je formatirana u FAT32? Naravno, ITEKAKO je moguce da si nagazio na los (nepotpun) ISO fajl...
I po 100000000-ti put: NE TREBA vam 100% Alcohol osim ako bi da ga pijete zbog neke neizlecive bolesti, pa, hajd` da pospesimo proces... Uzimajte (besplatni) 52% (on ima virtual disk mounter u sebi)...
7 Zip je definitivno najkompletniji sto se tice alata.. Nemam bas tako cestu naviku da ga instaliram,nekako sam navikao na WinRar ali je 7Zip bolja opcija,prepoznaje vise ekstenzija.
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.