Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Daum Pot player
STRANA 1 OD 1
mkukic Daum Pot player 07.01.2013. 15:20 T51166

status: user
broj poruka: 2591
Koristim ovaj player vec duze vreme i jako sam zadovoljan, ali imam jedan problemcic koji mi se javio sada kada sam uzeo neki video tutorijal da gledam i radim sve to u odredjenom programu naravno.

Problem je u tome sto mi je task bar stavljen na `hidden`, tako mi odgovara, volim da imam sto vecu povrsinu za rad, a i odnos stranica na monitoru je 16:9 tako da je svako smanjenje prostora po visini nepozeljno... Elem, kada pauziram video i hocu da se vratim u program u kom radim ne mogu da podignem task bar i tako izaberem program vec samo preko tastera alt+tab ili win+tab... Jednostavno mogu da drzim mis na donjoj ivici ceo dan nece da se pojavi task bar... Ne mogu nigde da nadjem opciju kojoj se ovo resava u programu... Ako neko ima resenje bio bih mu zahvalan na pomoci.

Pozz
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Na sledetji nacin 07.01.2013. 16:38 #466703

broj poruka: 6103
Desni klik na Taskbar, pa pod Notification Area idi na Castomize, tamo nadji Pot Player i stavi da bude Show Icon and Notification. Na taj nacin, kad je program startovan, pored sata ce ti uvek biti njegova ikonica.

i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP-3

imarkovic >> 07.01.2013. 16:45 #466708

broj poruka: 19021
autohide taskbara u sedmici inace hoce da zajebava, a to je radilo bez problema u svim prethodnim windows-ima, ja licno nisam pripadnik autohide-a, ali znam da hoce da zeza u svakoj verziji sedmice, nisi jedini koji ima problem, jedino sto mogu da ti predlozim je da povremeno kada se zaglupira ugasis/upalis autohide da bi ga povratio

mkukic ... 07.01.2013. 17:08 #466717

broj poruka: 2591
@DmasteRNo1 Nije to resenje. Izgleda da je imarkovic upravu. Baguje autohide opcija. Kada nije maximizovan prozor onda je sve ok, moze da se podigne task bar i sve radi normalno, ali kada ga maksimizujem onda vise ne moze da se podigne task bar... Kao da ga totalno ukloni jer kao sto mozete videti uvek je vidljiva kao neka tanka linija task bara i kada je spusten.

Ili je bag ili u opcijama treba nesto da se podesi kada je maksimiziran prozor, ali ja ne vidim nikakvu opciju... Sve sto mi je licilo na resenje sam probao, ali nije upalilo nista.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs