Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
uTorrent i vracanje torrenata
STRANA 1 OD 1
mkukic uTorrent i vracanje torrenata 26.12.2012. 00:26 T50968

status: user
broj poruka: 2591
Formatirao sam hard i sada zelim da nastavim da seedujem torrente preko uTorrenta. Program je instaliran, .torrent fajlove sam sacuvao, a ono sto je skinuto i treba da se seeduje je ostalo na istom mestu.

Vratio sam .torrent fajlove na mesto gde su i bili (my documents) ali kada ih dodam u uTorrent on pocne ponovo sve da skida...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 26.12.2012. 00:50 #464232

broj poruka: 9459
Mora da re-check-uje ako si pokrenuo isti .torrent fajl i oderedio tacnu lokaciju gde se skinut materijal nalazi. Ako se nalazi, recimo, film u my document/ maratonci/Maratonci.avi, onda odredjujes path My document. Ako si siguran da si ubacivanjem torrent fajla odredio i tacnu lokaciju, onda stopiraj i odradi re-check.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

mkukic ... 26.12.2012. 01:04 #464235

A ne treba da se odredi u tom slucaju putanja my document/maratonci? Uglavnom kada dodam .torrent fajl ja odcekiram sve sa desne strane da ne bi skidao ponovo, odcekiram sa leve da ne pravi sub directory i dodam ga... Sve kao prodje sto se tice cekiranja, sve je zeleno i pise seeding, ali ne seeduje ustvari nista...

Edit: I nema ni nigde informacije da sam vec uploadovao skoro 60GB ovog torrenta. Stoji 0.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

gilopile ... 26.12.2012. 01:08 #464237

Ne. Vodeci se tom putanjom, trazio bi u folderu `maratonci` folder maratonci/maratonci.avi. Negde gresis, ceprkaj sa ubacivanjem torrenta i odredjivanjem pravilne putanje i re-check i mora da proradi. Greska je tu negde...

Cek, kad ubacis torrent fajl, cekiraj sve fajlove koje sadrzi torrent, tj koje posedujes i odradi re-check i ako prodje do 100% onda si poceo da seed-ujes. Druga je prica da li neko vuce od tebe i da li si uopste `conectable`.

mkukic ... 26.12.2012. 01:15 #464239

Evo proradilo je... Nigde ne pise koliko sam vec uploadovao, ali pise na trackeru...

Sto se tice putanje konkretan primer je recimo D:\Filmovi\Looper\Looper.mkv (skratio sam naziv samo na Looper ostalo 720p itd. nije bitno). Kada ubacim torrent i kazem mu putanja samo D:\Filmovi on nista ne uradi i sve je sivo. Kada mu dam putanju D:\Filmovi\Looper\ onda uradi re-check, pozeleni i krene da seeduje.

gilopile ... 26.12.2012. 01:19 #464245

Od tog trenutka kada si nanovo poceo sa seed-om, nanovo startuje i UL brojac za taj torrent. Kao sto si i primetio, imas na trakeru sve info.

mkukic ... 26.12.2012. 01:21 #464246

Da, eto samo je bio problem do putanje, moralo je ovako kako sam napisao... Direktno na taj folder... Bitno je da radi.

Hvala puno!

Pozz

gilopile ... 26.12.2012. 01:25 #464248

Nema na cemu muski!

Da, sto se tice tih putanji, i ja sam imao slicnih problema. Sa nekim starijim verzijama jednostavno nece da prihvati pravu putanju, vec kada putanju odredim tacno na taj folder...Sa drugim verzijama radi normalno sa jednom putanjom u nazad, kako bi i trebalo. Ma vragu briga, bitno da radi:)

Srdjanc ... 26.12.2012. 01:27 #464250

broj poruka: 3106

U programu za torente, broj koliko si vec uplodovao je ostao sa config ili log fajlom proslog programa i obrisan je. Naravno to je zaista ne bitno jer tracker mora da izracuna sam. Mozes ti sad da nadjes taj log i da dodas jednu nulu na kraju tako da umesto 60GB bude 600GB, ali to trackeru to ne znaci.
gilopile Re: ... 26.12.2012. 01:29 #464252

To, to, makar samo za svoje oci:)

::
::
:: U programu za torente, broj koliko si vec uplodovao je ostao sa config ili log fajlom proslog programa i obrisan je. Naravno to je zaista ne bitno jer tracker mora da izracuna sam. Mozes ti sad da nadjes taj log i da dodas jednu nulu na kraju tako da umesto 60GB bude 600GB, ali to trackeru to ne znaci.
mkukic ... 26.12.2012. 01:41 #464255

Pa ne znam kako je sa starijim verzijama, ovo je najnovija 3.3... :) Nisam ranije koristio torrente, poceo sam pre pola godine kada su file sharing servisi postali useless... :) Tako da i ovo dodavanje i seedovanje vec skinutih torrenata nakon formatiranja radim prvi put...

@Srdjanc Kao sto kaze gilopile - samo za mene, da sve bude po PESU... :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs