Ovako... koristim XP Professional, SP3 na HP 550. za pristup internetu koristim Mozilla-u koju redovno update-ujem tako da je trenutna verzija 17.0.1. Imam neki nalog na hotmail-u kome sam pristupao preko Mozilla-e redovno bez problema. Od pre neki dan... otvorim log in screen hotmail-a, ulogujem se, udjem u svoj hotmail nalog... sve do sada regularno i bez problema ali kada click-nem na link `Inbox` nista se ne desava... ne mogu da pristupim svom inbox-u... probam ostale link-ove koji su na toj pocetnoj stranici i ni jedan ne funkcionise??? Sve ovo isto uradim preko IE8 i Chrome-a i sve funcionise bez problema... pokusam ponovo da pristupim svom inbox-u na hotmail-u preko Mozilla-e... ista situacija kao sto sam prethodno opisao. Inace, za sve ostalo, browseing, video, audio.... Mozilla radi bez problema... jedino je problem pristup mom inbox-u na hotmail-u. Da li je neko imao slican problem (isti)? Ili neko zna zasto se ovo desava... pretpostavljam da posto svom nalogu i postu na hotmail-u pristupam bez problema preko IE-a i Chrome-a da nalog nije hack-ovan, blokiran ili unavailable... da je problem u mom Mozilla browser-u... ali koji i kako ga resiti?? Inace mi je Mozilla default browser i najvise ga koristim, sasvim sam se navikao na njegovo okruzenje.
Unapred hvala na pomoci,
Pozdrav svima.... i srecni svi predstojeci praznici!!!
Resenje je jednostavno (ali i radikalno): uninstall ``Mozille`` (FF-a)
23.12.2012. 23:24
status: user broj poruka: 11001
Zasto? Zato sto se, tokom poslednjih godinu dana ovaj brauzer pokazao bagovitijim i nepouzdanijim cak i od Opere. Izuzetno problematican u radu sa flash ainimacijama (problemi sa flash plugin-om). Problem koji si opisao moze da bude vezan za Java plugin (poslednji update je 1.7-10). No, kazem ti ponovo: deistalisi i uzivaj u chrome-u...
Imao sam i ja slican problem, probaj da reinstaliras mozilu, koliko se secam ( mada kroz maglu ) neki addon je pravio problem (mozda Flesh probaj da ga updatujes ) ili je vukla djubre od predhodne verzije.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.