Ali, govnjivi m$ ne bi bio to sto jeste da nije i ovde USRAO stvar: iako imas 4.5 POTREBAN ti je 4.0... (Usrani .net framework NIJE donward compatible)...
Cini mi se da na FreeMake-ovom sajtu daju link za 4.0...
Da, u pravu si, pod xp-om gde je .net 4.0 radi. Necu da tovarim sedmicu sa 4.0, probacu neki od ovih programa sto si predlozio. Valjda njima ne treba 4.0. Hvala ti.
Re: Sad me podseti Krkub - postoji i pojednostavljeno izdanje HandB-a:
23.12.2012. 00:23
status: user broj poruka: 4846
Ovo je stvarno ekspres. Nisam ni video kad je poceo da radi. Jedan klik, dos prozor i voila. I radi na W7 tek tako. Jedino sto nema stelovanja pa je mkv oko 3x veci od mov, al` nema veze.
Inace, za Format Factory i Super mi ladno prijavljuje virus s tvojih linkova :) Probacu s nekih drugih kad budem imao vremena.
@krkub Odlican je. Mada i kad izaberem x264 i dalje je skoro duplo veci fajl nego .mov. Ne znam da li je moguce zadrzati velicinu mov formata bez gubitka kvaliteta?
Dobar. Radi malo sporije ali ima bas brdo formata i podesavanja. Mada iskreno, ne znam kako da podesim da bih dobio fajl iste velicine bez gubitka na kvalitetu.
:: xmedia recod :: :: Osim sto imas brdo profila, takodje mozes i manuelno da steujes, pa i do sitnih detalja :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.