Planiram da uradim tetovazu i nasao sam neke na netu koje mi se svidjaju ..elem koji program je najbolji da uklopim te tetovaze na moju sliku recimo da bih video kako bi stajale :)) ??
Photoshop, najverovatnije, možeš i da isavijaš sliku da bolje legne na junačke mišice.
Ah ti motivi sa svinjokolja, sećam se za stare juge čitam neki `sam svoj majstor` i u rubrici na kraju, kao i obično, foto safari gde čitaoci šalju svoje slike u nadi da će biti prigodno nagrađene. U sećanju mi je jasno ostala urezana slika, to jest motiv plavog lavora na travnjaku i u njemu giljotinirana svinjska glava kako pliva u sukrvici.
Joj, hvala b0gu i svim drugim djavolcicima, te prodjose onoliki eoni
26.11.2012. 12:11
status: user broj poruka: 11001
od kako se zaputih na planetu Zemlju... Vidi, sinak, problem je u podsvesti. Tu naime, neprimeceno, skriveno, čuči uverenjce da imas manjka mrtvih celija na koži, pa te to kopka, mira ti ne da... Oni koji bi da se ``buše`` (piercing), smatraju (a o`kle im to, ne znaem) da imaju viška kože (a ne bi da se sunete)... Man` se, ba`, corava posla, bolje igraj hrkljuš.
A da, pitao si za program. Ima jedan koji se zove ``U kažnjenickoj koloniji`` (programer: Jozef K.). Pa sad, ako smatras da si mnogo gresan, zasto da ne, izubadaj se...
Ja sam se to prisećao u nadi da ću u svima prisutnima da probudim želju da i sami uzmu sekiru u šake. A upravo mi je stigao i divan tekst o čarima svinjokolja, šteta je da se ne podeli sa što više ljudi.
5.45 - naloži vatru ispod kazana, u kazan sipaj vodu - proveri da li je svinja još živa i da li je u svinjcu - rakijica (0.03) - probudi ženu i decu - dok žena kuva kafu, probudi komšije i pozovi ih
6.30 - zajednička kafa i rakijica (0.05) - još jedna rakijica (0.05)
7.00 - sa čoporom komšija otiđi do svinjca - probudi svinju (ženu si već probudio, ovde se misli na pravu svinju) - dok komšija drži svinju za rep ti joj stavi sajlu na njušku - vuci svinju iz svinjca u dvorište - sad je vreme da svinja opali jednog komšiju po nozi a tebe ugrize - pusti svinju - psuj - još psuj, naročito ženu koje nema - rakijica (0.05) - rakijica (0.05) - opet malo psuj - pljuni - rakijica (0.05) - poli malo rakije po rani
7.45 - opet uvati svinju i pri tom joj psuj mater i onoga ko ju je stvorio takvu - opet malo psuj ženu - uzmi sikiru - nišaniš sikirom da opališ svinju po sred čela - drška sikire je malo vlažna pa ti se omakne i svinju samo malo ošamutiš - psuj ženu koja je sikiru držala na vlažnom mestu - rakijica (iz flaše) - pljuni - opet zamani sikirom - dok svinja mlati nogama uvati nož i prikolji je - dok je kolješ poseci i svoj prst - ne znaš da li više krvari svinja ili ti - psuj svinju i ženu koje opet nema - baci nož u đubre pored svinjca - još psuj ženu i njenu mamu - rakijica (iz flaše) - iz flaše poli ranu na prstu - dok ti žena zavija prst psuj joj mater, svinju i današnji dan
9.15 - iz kazana sipaj vrelu vodu u korito - ubaci svinju - ošuri svinju - očisti je od čekinja što brže možeš - skini papke - prinesi kuke koje si pripremio
10.00 - vidiš da ti fali jedna kuka za vešanje - psuj ženu koja je izgubila kuku - trči po selu i traži ko ima da pozajmi kuku - pri tome po celom selu psuj ženu, njenu majku i današnji dan - kad nađeš kuku kod dvanaestog komšije, obesi svinju
11.00 - vadiš creva - dok režeš trbuh, probiješ creva i njihov sadržaj se razlije po utrobi - psuj ženu, onog ko ju je rodio i tupe noževe - rakijica (0.05) - operi utrobu vodom - pri tom uli malo vode u čizme - psuj ženu koje opet nema - rakijica (0.05) - pljuni - izvadi iznutrice - operi svinju iznutra - raspolovi svinju - dok sečeš, sikira ti se omakne i odsečeš po rebrima umesto po sredini krmenadle - psuj ženu, sikiru i svinju - pivo (0.5) - pljuni - pivo (0.5) - popravi što se popraviti može - raseci do kraja - odnesi polutke na sto
12.00 - prvo oguli slanine pa iseci čvarke
12.30 - uzmi uzorak mesa za pregled na trihinelozu - sedi u auto i odnesi u veterinarsku ambulantu na pregled - zaboravio si pare pa se moraš vratiti - psuj ženu koja ti nije pripremila novčanik
13.30 - vrati se u ambulantu - kad se vratiš iz ambulante džigericu i bubrege daj ženi da ispeče - pivo (0.5) - sin skida kožuru sa slanine - pokazuješ mu kako se to radi i posečeš prst - psuješ nesposobnog sina, njegovu majku, slaninu, mast i čvarke - operi kazan i stavi čvarke u njega
14.30 - žena topi mast i čvarke - pivo (0.5) - samelji meso - dodaj so, papriku, malo vina, šećera i biber - probaj - dodaj još malo soli - pivo (0.5) - probaj - dodaj paprike - probaj - dodaj bibera - probaj - pitaj komšiju šta on misli - dodaj još malo soli - zovi ženu da i ona proba - kaži ženi da nema pojam jer joj je smesa preljuta, preslana i prezačinjena - pošalji ženu nazad kod kazana za mast - pivo (0,5)
16.45 - napuni creva - pošto creva pucaju, psuj creva, svinjokolj, ženu koja ih je kupila i mesara koji joj je prodao - pivo (0,5) - skupi kobasice
18.00 - proveri mast - skini kazan - poli malo vrele masti sebi po ruci - trči unaokolo i deri se, guraj ruku u sneg, psuj ženu koja je za sve kriva - psuj mast, čvarke i ženinu majku - pivo (0,5)
:: nemas ti ni blizu dovoljno znanja da to izvedes a da i priblizno pokaze kako ce izgledati finalna verzija na tvom telu :: :: Ono sto mozes da uradis je da se roknes sa ovim privremenim pa ce ti to najpribliznije pokazati kako ce izgledati prava, a i nije skupo :: :: I sta serete bre vi za disnotor????, ostao sam bez mesa i ako uskoro ne roknem jedno nazime ima kerovi da stradaju!!!, a i macak mi se fino razbucao :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Skines tetku sa neta, pa je pomocu FS-a iseces, tj napravis je transparentnom(delove koji nisu pod farbom), posle toga slikas samog sebe ili ti deo tela na koji bi stavio tetovazu, ako je samo deo tela onda ne mora da se patis sa vecim rezolucijama, medjutim ako bi da vidis celo telo, moraces sa nekim aparatom koji ima vise MP-a.
Zatim sledi rad u PS-u sa layer-ima, pa kad preklopis tetku(jedan layer) na sebe(drugi layer), onda izaberes boju slicnu tvojoj kozi, pa roknes high opacity preko tetke, da se to malo stopi i na kraju sve to lepo save as NO FUCKING WAY!
Idem ja posle kod drugara, da proverimo masinu za stampanje. Nesto nece da ispusta boje, pa igleda da cemo morati da dopunimo.
Sve je danas u duhu prasica i prasetine, cak i devojka na onom linku za program ima fenomenalnu tetovazu u nasem duhu. Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Re: Joj, hvala b0gu i svim drugim djavolcicima, te prodjose onoliki eoni
26.11.2012. 21:23
status: user broj poruka: 4420
Mmmm, da genijalna pripovetka...
:: :: A da, pitao si za program. Ima jedan koji se zove ``U kažnjenickoj koloniji`` (programer: Jozef K.). Pa sad, ako smatras da si mnogo gresan, zasto da ne, izubadaj se.. :: ::
Istetoviraj probnu na ledjima, pa i ako ispadne lose, nije frka:) Moj prijatelj, pre nego je otvorio tatoo radnju, ucio se na mojim ledjima, sve mi je isarao, ali bar sada imam kod njega tatu za free koliko hocu. Mada mi nije ostavio mnogo mesta, al sta da se radi...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.