napravim dokument, snimim ga kao HTML, u live mail-u dam da potpis vuce iz fajla, sve povuce ali fotke nema...( stoji ram i x) isti dokument otvorim u browseru, fotka je tu...
ili ti je HTML kod los tj. nije optimizovan kako treba. Mozes lepo da tu slikicu uploadujes a URL uneses u dokument na mesto gde bi zeleo da se pojavi. Sve provereno radi, jer kod koristim u Live Mail, medjutim taj isti kod recimo ne radi u Thunderbird-u.
Posalji mi kod i slikicu na mig@verat.net pa cu pogledati
to s uploadom nije losa ideja, ali ipak zbog posla moram da resim problem na siguran nacin, vtse korisnika mi trazi i logo firme i njihovu fotku, pa je vazno imati trajno resenje u lokalu. HTML sam pravio i u ms offisu i u opem ofisu- isti djavo. sve to radi u outlooku, ali nece u expressu i live mailu. Elem, hvala na ponudi da razcivijas kod. ali originale ti ne smem slati ( kodeks firme). Mislim, postoji li neki pouzdani html kreator koji mi preporucujes
**************** DELL INSPIRON 17R N7110
:: ili ti je HTML kod los tj. nije optimizovan kako treba. Mozes lepo da tu slikicu uploadujes a URL uneses u dokument na mesto gde bi zeleo da se pojavi. Sve provereno radi, jer kod koristim u Live Mail, medjutim taj isti kod recimo ne radi u Thunderbird-u :: :: Posalji mi kod i slikicu na mig@verat.net pa cu pogledat :: :: ::
i dalje stojim iza toga. Imas w3schools kako se ovo radi. Postoji vise verzija koda pa se mora paziti na zaglavlja i slicno. Najbolje je za ovako nesto kreirati sa notepad++ i ubacivati cisti kod sa odgovarajucim tagovima i sl. Imas i neke mustre na internetu.
Prvo , hvala tebi MACHINE, došao sam i ja do istog zaključka, pre postavljanja ove teme, ali pošto sam nazvan na poslu ` priučenim informatičarem` ( koji je usput posedovao jedan od prvih Sinclar ZX racunara) u Beogradu ( davnih 80-tih)...inat me je naterao da stvar iskasapim sam , do kraja. Tacno je , link prema slici nikada nije ispravan, i mora se editovati....i evo, danas se vec salim , praveci sitna zadovoljstva, cak i onim diplomiranim informaticarima, koji rade kod mene u firmi, a na poziv u pomoc da zajedno resimo problem, samo su slegli ramenima
hvala ti covek
**************** DELL INSPIRON 17R N7110
:: i dalje stojim iza toga. Imas w3schools kako se ovo radi. Postoji vise verzija koda pa se mora paziti na zaglavlja i slicno. Najbolje je za ovako nesto kreirati sa notepad++ i ubacivati cisti kod sa odgovarajucim tagovima i sl. Imas i neke mustre na internetu :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.