Ja mislim da ovaj program nevalja pošto piše da mi se zakačilo njih 3 a sve su babe i dede pored mene a i imam šifru. Evo skrinšot. http://goo.gl/qCrTk
jedna od tih ip adresa je tvoj wifi ruter, `Default Gateway` proveri u `Wireless Network Connection Status`, a druge dve su sigurno neki uredjaji prikaceni na tvoju mrezu, da li si nekome rekao password? stampac? sumnjam da program gresi!
ja sam ga probao i tacno pokazuje ko je konektovan
i ne pokazuje samo wireless već pregledava kompletan opseg adresa. Prvi put kada gapokrenete pokaže vam da je sve što je pronašao nepoznato, zatim to promenite ručno u poznato i to je to. Međutim ne znači da će otkriti hackera... svi ti podaci se inače zapisuju i u ruteru.
Upravo tako, program daje kompletnu listu. A inace ako ti treba konkretno ko je nakacen na wi fi router, nema boljeg i 100% tacnog nacina da to vidis vec da udjes u router i tamo pogledas pod `DHCP Clients List` i gotovo(zavisi sve od rutera do rutera, kako se ovo zove). .)
U DHCP clients možeš samo samo ako je neko išao preko dinamičke IP adrese, tj. zatražio adresu od DHCP-a.
Ako je postavio statičku nećeš ga videti.
Većina rutera ima mogućnost da prikaže listu MAC adresa klijenata na samom WiFi-u.
:: Upravo tako, program daje kompletnu listu :: A inace ako ti treba konkretno ko je nakacen na wi fi router, nema boljeg i 100% tacnog nacina da to vidis vec da udjes u router i tamo pogledas pod `DHCP Clients List` i gotovo(zavisi sve od rutera do rutera, kako se ovo zove). . :: :: :: https://sites.google.com/site/qualitymo :: ::
:: Jel ima neko neki Key za ovaj program, posto cim registrujem sa nekim mojim kljucevima, izgubi mi se block opcija?!! :: :: The things you own end up owning you :: :: Imam portable verziju ne traži nikakav key. Neradi na 8mici nešto
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.