Da li postoji neki programu koj recimo na primer ubacis neki film seriju ili neku emisiju na stranom jeziku bilo kom,pa on ti onda napavi sam prevod na Engleski tj Titl za to?
Ako bi hteo da dobijes neki txt fajl iz filma i to bi bilo komplikovano cak da je najprostiji scenario engleski film i da ti ispise engleski titl (text)
Za to bi trebao neki poseban player/softver, sto je vec komplikovano (youtube captations je druga stvar naravno)
A kamoli tek da ti slusa film/reci tumaci ih na jednom jeziku zatim prevodi na drugi i sve to zapisuje...
Nema bato.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Negde sam citao ima takvih softvera da prevode sa jednog na drugi jezik bilo je price o tome ali to je samo kada si negde u inostranstvu bilo je pricanja jos o tome na nekim forumuma ali sam sve to pozaboravljao ko sta i kako,pa reko ajd da pitam mozda su napravili nesto korisno..
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647272. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.